Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Uživaju u čarima roditeljstva…Megan Markl i princ Hari na prvom putovanju sa malim Arčijem! (FOTO)

Uspeli su sačuvati svoju privatnost na odmoru, s obzirom na to da paparaci nisu uspeli da zabeleže fotografije kraljevske porodice.

0 141

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i Princ Hari uživaju u čarima roditeljstva, a sa naslednikom su otišli na prvo putovanje.

Princ Hari i Megan Markl bili na tajnom putovanju uz jako obezbeđenje! (FOTO)

Nedavno je njihov sin, kraljevska beba Arči, dospeo u centar pažnje zbog nagađanja na koga liči.

Kako prenosi „Mirror online“, Arči je nasledio gene svog oca Princa Harija i ima riđu kosu i prilično drag izraz lica, kaže izvor.

View this post on Instagram

The Sussexes vacationing in Nice, France! Archie has gotten so big! He is 3 months old now. ❤️👪🇫🇷 ***Before you all come at me for these “paparazzi photos” I want to say one thing. I am here to keep you all informed on Harry and Meghan’s life and I feel that these photos are at a far distance and it was probably known that they would be landing here on a private jet. I think these photos are at a safe distance, they were only seen for a few seconds before whisked away in a blacked out SUV, and I’m sure their vacation in Nice will be very private so I just wanted to share this with you all. I simply wanted all of you Meghan and Harry lovers to see how little Archie has grown and hope you enjoy these few photos of their little family.

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Mnogi obožavatelji koji pomno prate dešavanja u okviru kraljevske kuće, pitali su se da li će kraljevska beba imati smeđe kovrdže poput Megan, međutim ispostavilo se da su Harijevi geni bili dominantniji.

– Arči takođe ima male nožice i stvarno je simpatičan – rekao je izvor za „People“ magazin.

Takođe, pre nekoliko dana srećni roditelji su svog sina odveli prvi put na putovanje na Ibicu, i to privatnim avionom. Uspeli su sačuvati svoju privatnost na odmoru, s obzirom na to da paparaci nisu uspeli da zabeleže fotografije kraljevske porodice.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.