Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Napokon može da uživa u pobedi: Luna otkrila da li će ući u Zadrugu 3!

Hoćemo li je ponovo gledati?

0 179

Luna Đogani priznala je da su loši trenuci iza nje, a sada kaže da napokon može da uživa u svojoj pobedi. Ona ističe da ne bi ponovo ušla u rijaliti, ali da je u životu sve moguće.

„Ja sam zdrava kao dren, super sam, uživam u životu i nadam se da će tako i da ostane. Zaljubljena sam i ispunjena i to se vidi. Kada sam izašla nakopon sam se osećala napokon kao pobednica. Ja sam na svim poljima ostvarena, ispunjena i srećna. Bilo je raznih glasina, ali Marko i moja mama su u dobrim odnosima, sve je u najboljem redu „, rekla je Luna.

Luna Đogani uložila basnoslovnu svotu u luksuzni stan!

Što se tiče ponovnog učeća u „Zadruzi“ Đoganijeva nije želela da se zaklinje kao posle „Zadruge 1“, kada je rekla da neće, a onda ponovo postala deo Imaginarijuma.

„Jao, ja mislim da ne. Nema šanse. Neću da kažem nikada, jer sam to rekla prošli put, pa sam ušla. U životu nikada ne trebaš da kažeš nikad jer ne znaš na šta život može da te dovede i šta moraš nekad da uradiš da bi se izborio za neke svoje ciljeve, kao što sam ja morala da uradim i uspela sam u tome. Reći ću ne znam, ali šta bude biće. Za sada sam usredsređena na karijeru“, priznala je Đoganijeva.

Ona se prisetila trenutaka koje je provodila u rijalitiju, pa se osvrnula na svoje suze, koje nije štedela tokom trajanja takmičenja.

„Najteže kada ne možeš da pobegneš od nekih stvari koje su se dešavale u prošlosti, kada ljudi stalno ti dodeljuju neku krivicu i to kada ti spomenu porodicu i upliću ljud ekoji nisu krivi ni za šta i koji uopte nisu deo toga. E to je ono što ja nikada nisam mogla da kontrolišem i zbog toga sam se uvek svađala. Sve sam transparentno radila, ja svoje emocije ne umem da kontrolišem. Tamo (u rijalitiju) se osećaš kao da si sam na svetu, osećaš se previše usamljeno“, rekla je Luna u „Novom jutru“.

Izvor Pink

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.