Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bikove očekuje napet razgovor, a Device zahtevaju pažnju non stop

0 201

Ovan
Nalet pozitivne energije iskoristite da pokažete partneru koliko vam je stalo. Slobodne Ovnove očekuje nalet kreativnosti koje će ih inspirisati da ostvare neke zanimljive kontakte.

Bik
Napet razgovor među partnerima može izazvati međusobno optuživanje zbog neozbiljnosti i nestabilnost. Slobodni Bikovi pate za bliskošću, ali ništa ne čine po tom pitanju.

Blizanci
Tokom vikenda će biti vreme za opuštanje uz laganije teme, a sa partnerom ne bi trebalo započinjati ozbiljne priče niti praviti prevelike planove. Slobodne pripadnike znaka očekuje nepristojna ponuda od strane nekog stranca ili osobe koja ne živi u njihovom
gradu.

Rak
I za slobodne i za zauzete Rakove ovo će biti malo lakši vikend. Pleniće duhovitošću i opuštenijim pristupom sa kim god da uđu u razgovor.

Lav
Malo posesivnost, malo ljubomore i još malo drame će biti dovoljno da bi zauzeti Lavovi opkolili partnera kako bi ostvarili potpunu kontrolu. Slobodni Lavovi zavode nekoga ko je zauzet.

Devica
Želite pažnju od partnera i to ne bilo kakvu, potrebna vam je zabava i razonoda. Zauzeti pripadnici ovog znaka zabavljaju sve žive ne bi li osvojili nekoga u masi.

Vaga
Slobodne Vage ne znaju ni šta žele, ali im zvezdani upliv tokom vikenda olakšava situaciju tako da uopšte ni ne razmišljaju o tome.
Zauzeti pripadnici znaka žele da prodrmaju vezu nekim iznenađenjem.

Škorpija
Zauzete Škorpije bi trebalo da nađu zajednički jezik sa partnerom tako što će jasno predstaviti svoje planove bez napadanja.
Slobodni pripadnici znaka očekuju pozivi na seks sa osobom iz prošlosti.

Strelac
Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da očekuju malo prijatniju situaciju tokom vikenda koju bi trebalo što bolje da iskoriste.
Slobodni bi trebalo da se druže i da razmisle da li je baš trenutak da se vrate bivšima.

Jarac
Tokom vikenda želite da budete u centru pažnje partneru ili nekome ko vam se dopada. Vrlo dramatično to radite pa možete izazvati i neke konflikte.

Vodolija
Možete da očekujete miran ljubavni vikend, pa bilo da ste sami sa partnerom ili da idete negde zajedno. Ako ste singl obratite pažnju na nekog novog prijatelja, jer nije samo prijatelj.

Ribe
Sve ste dublje u nekoj tajni koja opterećuje i vas i drugu stranu .Pokušajte u nedelju da razmotrite opcije koje su moguće, samo bez napada i svađe.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.