Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Luna Đogani hitno prebačena u bolnicu! Lekari se boje mogućnosti moždanog udara, a i srce ugroženo!

Strašno

0 1.965

Luna Đogani navodno je hitno primljena u bolnicu dan nakon povratka sa letovanja u Hurgadi, piše magazin Rijaliti. Đoganijeva je za dlaku izbegla moždani udar zbog problema sa aritmijom koji godinama vuče. Naime, pobednica „Zadruge 2“ osetila je nesnosan bol u glavi, koji je bukvalno oborio u krevet, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezena u Klinički centar.

Luna i Marko: Bilo je prelepo na letovanju, ali smo prošli kroz pakao na povratku u Srbiju!

Luna se požalila Marku da oseća bol u glavi, na šta joj je on sugerisao da popije tabletu protiv bolova. Kako je bol postajao intenzivniji i nakon uzimanja lekova, Luna je tražila od Marka da zove doktora. Prava drama se odigravala u stanu Đoganijeve sve dok Hitna pomoć nije došla.

Luna je vrištala jer je ludela od bolova, dok je Marko polivao vodom – govori dobro obavešten izvor i objašnjava da je sreća što je Hitna pomoć brzo reagovala.

„Čim je došla Hitna, izmerili su Luni pritisak i već tada je bilo jasno da su u pitanju srčani problemi. Odmah suje prevezli u Hitnu, gde su analize pokazale da je u pitanju atrijalna fibrancija. To je oboljenje uzrokovano srčanom aritmijom, gde usled zakrčenja krvnih sudova može da dode do moždanog udara“, pojašnjava izvor Rijalitija.

U pitanju je podmukla bolest jer veliki broj pacijenata ima takozvanu asimptomatsku atrijalnu fibrilaciju I oni uopšte ne osećaju da im srce radi nepravilno, što je bio slučaj kod Lune. Takvi pacijenti su posebno ugroženi jer moždani udar kod njih može biti prva manifestacija aritmije. Prava drama odigravala se u Kliničkom centru dok su se lekari borili da joj osposobe rad krvnih sudova. Anabela se stvorila u roku od minut kada je čula da joj je ćerka primljena u bolnicu, dok je Marko nervozno šetao hodnikom. Samo zahvaljujući brzoj reakciji lekara koji su joj dali neophodnu terapiju da joj stanje stabilizuju Lunu su bolovi ubrzo popustili, a organizam joj je vraćen u normalu.

U želji da provere ove navode do kojih su  došli, novinari su pozvali pobednicu „Zadruge 2“, ali ona nije želela da priča na ovu temu.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.