Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Loša procena: Boba i Lepa Brena zbog Noleta pukli 18 miliona evra

0 1.008

Nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović (56) i njegova supruga Lepa Brena (58) povukli su mnogo dobrih poslovnih poteza, ali su na onom najvećem imali pogrešnu procenu.

Pre 17 godina Srđan Đoković ih je pitao da investiraju 500.000 evra u tada 15-godišnjeg Novaka, ali su procenili da bi to bile bačene pare. Da su tada potpisali ugovor na samo deset godina, na bankovnom računu imali bi 36 puta više, odnosno 18 miliona evra.

„Boba je odbio Srđana. Rekao je da je Novak dobar teniser, da može mnogo da postigne, ali da ima bolesno srce i da je njegov otac težak za saradnju. Da su uložili, imali bi 15 odsto od svake njegove nagrade ili sponzorskih ugovora, odnosno za deset godina bi inkasirali 18 miliona evra. Isti deo kolača pripao bi svakome ko je tada bio spreman da investira u Đokovića kada mu je novac bio neophodan za razvoj karijere, koja je bila tek na pomolu“, otkrio je dobro upućeni izvor za magazin Star.

Da su novac za Noletovu karijeru tražili na sve strane, često je pričao upravo njegov otac. On nije krio da je vukao sponzore za rukav, pozajmljivao novac na sve strane, a uzimao je čak i od zelenaša kako bi sinu pružio sve što mu je potrebno da razvija svoj talenat sa reketom.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.