Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Poslušajte novi HIT Dragane Mirković koji je napisao Mlađan Dinkić! (VIDEO)

Pevačica se odlučila za moćnu baladu

0 2.670

Dragana Mirković odlučila je da izađe u susret zahtevima miliona obožavalaca te im je posle tri godine diskografske pauze poklonila novu pesmu “Zamena”, koju je danas objavila na svom “Youtube” kanalu.

Folk carica odlučila se za moćnu baladu koju potpisuju Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, a svi oni koji su je čuli pre premijere smatraju da je ovo još jedan evergrin u plejadi hitova koje je tokom trideset pet godina karijere snimila.

DRAGANA MIRKOVIĆ ŽIVEĆE KAO CARICA! Kupila dvorac MARIJE TEREZIJE! (VIDEO)

 

– Tokom prethodnih godina preslušala sam mnogo pesama ali ova me je osvojila na prvo slušanje, tako da nisam želela čak ni da čekam jesen kada se obično promovišu pesme već sam je objavila usred leta. Ovo je inače moja prva saradnja sa Mlađanom, dok sam sa Maretom već radila, i jedva čekam da počnem da izvodim pesmu na koncertima i vidim reakciju publike, jer sve što radim, radim za njih i zbog njih – rekla je Dragana koju čeka bogata letnja sezona ispunjena koncertima od kojih je jedan od najzančajnijih onaj koji će održati 23. avgusta na beogradskom Ušću.

Poslušajte novi hit koji je pred vama:

Izvor glossy

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.