Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Svađa uživo, onda je uskočio David i pozvao na razgovor u Beograd

0 1.253

Tokom svog boravka u „Zadruzi 2“, Ana Korać se našla u centru pažnje zbog spekulacija da je deo „elitne prostitucije“ kada ju je Filip Mijatov, koji se predstavlja kao njen bivši dečko i biznismen iz Londona, optužio da se bavi najstarijim zanatom.

Iako ga je Koraćeva tužila zbog ovih, kako kaže, laži, Mijatov se uključio uživo u emisiju „Narod pita“ koja se emituje na televiziji Pink.

Foto: printscreen/youtube

Koraćeva mu je na to odgovorila da iznosi laži i da je uvredio celu njenu porodicu.

– Svoju istinu iznesi kod advokata, ne razumem što imaš potrebu da pričaš sa mnom. Dobro znaš da si sve slagao, jer nisam htela da budem sa tobom. Što ne dokažeš na sudu? Ti si najveći prevarant ikada, objasni sebi kako se zoveš i prezivaš. Možemo na poligraf da idemo. Rekao si jednom dečku da si se šalio. Jesam ja tebi nekad loše uradila? Što me mešaš u to i iznosiš laži? Uvredio si mene, celu moju porodicu i ljude sa kojima si se družio- rekla je bivša zadrugarka.

David Dragojević, Anin dečko, ubacio se u razgovor i pozvao Mijatova da dođe u Beograd da popričaju.

– Lepo dođi u Beograd da pričamo. Kažem ti kao muškarac- rekao je David.

Filip je nastavio da napada Koraćevu, te je rekao da svi moraju znati „ko je ona“.

– Meni je Ana namestila batine, pare nisu problem! Ovde su bitne druge stvari, ljudi moraju da znaju ko je Ana, mlade devojke kojima je ona idol- završio je Mijatov.

Koraćeva je na kraju istakla da je Filip nikada nije plaćao za intimne usluge i da mu zapravo smeta njena veza sa Davidom.

– On je opsednut, njega je pogodila moja veza sa Davidom. Dobro zna da nemam veze sa tim o čemu priča. Nikada me niko nije plaćao za intimne usluge. Prvo je rekao da sam dobra devojka i da me nije plaćao- zaključila je Ana.

Izvor Blic

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.