Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Emina Jahović: Konačno sam srećna, zaljubljena i ispunjena na svim poljima!

Nije želela mnogo da detaljiše o ljubavnom životu

0 902

Nedavno je obelodanjeno da je Emina Jahović ponovo u ljubavi sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a pevačica potvrđuje da je srećna i ispunjena.

Iako nije želela mnogo da detaljiše o ljubavnom životu, Emina je priznala da je zadovoljna na svim poljima.

Ja sam srećna, volim kad sam zaljubljena i kad mi se dešava nešto na emotivnom polju. Istina je da sam konačno ispunjena na svim poljima i nadam se da će sad sve biti kako treba – rekla je pevačica za magazin „Story“.

Poslednjih nedelja pisalo se da je njen bivši suprug Mustafa Sandal besan zbog toga što njihovi sinovi Jaman i Javuz provode suviše vremena sa Sadetinom, kao i da joj je zbog toga pravio neprijatne situacije.

EMINA JAHOVIĆ progovorila o novoj devojci bivšeg muža!

Mustafa nije tip koji provaljuje u letnje vikendice i viče na mene. To nije radio ni kad smo bili u braku, a kamoli sada – navela je Emina i dodala da je sa bivšim mužem u odličnim odnosima.

Pevačica je priznala da su se njena deca teško navikla na činjenicu da im mama i tata više ne žive zajedno.

– To je teško i meni i njima, mnogo smo patili. Posebno je teško Jamanu, starijem sinu, koji je svesniji cele situacije. Na svu sreću, on je razumno dete. Bolji je dobar razvod nego loš brak – iskrena je bila pevačica u pomenutom intervjuu.

Izvor Story

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.