Svet poznatih
Poznati sa poznatima

VELIKI DETALJNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.GODINU

0 6.699

Ovan
Pred Ovnovima je veoma izazovna godina specijalno po pitanju posla, karijere i statusa. Status uopšte ne mora da se odnosi na posao i karijeru, već i na neke druga polja života kao što je porodica ili brak. Ovnovi druge i treće dekade kao i oni koji imaju podznak u ovom znaku će imati probleme po pitanju karijere i konstantnu borbu sa autoritetima ili borbu za poziciju autoriteta.

Poslovne mogućnosti će biti ogromne ili veoma male, najviše će prosperirati oni čiji se posao vezuje za inostranstvo ili saradnju sa strancima. Oni koji studiraju će imati dosta dobre prilike za polaganje ispita, ali i sticanje znanja od strane nekoga ko iskusan i obrazovan.

Tokom 2019. prvi znak Zodijaka mora da nauči kako da preuzme odgovornost uprkos situacijama koje i ne idu na ruku. Tokom cele godine postojaće samo nekoliko zahteva koji moraju da se ispune: zreli potezi, jasni ciljevi i bez odustajanja.  
Dva bitna datuma koja se tiču posla su 6.januar i 26.decembar 2019. godine.

Emotivni život će takođe obeležiti dosta bura i preloma. Mnogi će biti tokom 2019. singl, a neki će imati već mnoštvo kratkih veza i afera. Najizvesnije su romanse tokom nekih putovanja, a onaj mali broj koji će ipak ući u bračne vode neće to učiniti tako lako.

Na polju ljubavi će biti najdinamičnije krajem jula i tokom avgusta kao i u drugoj polovini septembra.

Što se tiče zdravlja, najprimetnije će biti naglo padanje imuniteta usled kojeg će biti raznih problema. Od sitnih i čestih infekcija do krupnijih kao što su bolesti kostuju, zuba i sinusa.  

Od maja do septembra Ovnovi druge dekade mogu očekivati dosta ponovljenih situacija upravo iz ovog zimskog perioda kao test zrelosti i naučenih lekcija. Ovnovi prve dekade će tek na kratko odahnuti, ali do leta, kada će imati porodičnih problema. Što se tiče Ovnova treće dekade, njih ozbiljne priče sačekuju već od septembra 2019.godine kada će donositi možda jedne od najbitnijih odluka povodom svoje karijere.  

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.