Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sunce, tokom nedelje, prelazi u Škorpiju i time otvara vrata direktnosti

133

Sunce ulazi u Škorpiju 22. oktobra 2020. godine i samim time se okrećemo najbitnijim temama, novcu i plodovima emotivnih nesporazuma.

Ne možete biti rasejani ili dekoncentrisani sa svojim energijama sada. Umesto toga, moraćete da usmerite pažnju na ono što je najvažnije.

Nova nedelja donosi poboljšanje na svim poljima, specijalno za Ovnove

Škorpije imaju ogromne resurse unutrašnje snage zbog koji mogu proći kroz najteže izazove u životu. Škorpija prati Vagu, a Vaga je najvažnija za povezivanje sa ljudima, veze, zadovoljstvo, uživanje, harmoniju, ravnotežu, traženje kompromisa, dok je Škorpija sušta suprotnost.

Stiže aspekt na nebu koji će srediti finansijsku situaciju mnogima!

Škorpija nas gura da se dobro zagledamo u svoje odnose, suočimo se sa svojim strahovima, svojim demonima i tamnijom stranom života.  Ovaj horoskopski znak je direktan i surov, zalazi u dubine i ćoškove u koje niko ne sme, a dat joj dar neverovatne intuicije i sposobnost preživljavanja onog najtežeg.

. Škorpije apsolutno mrze ako pokušate da ih lažete, varate ili prevarite, a uvek su spremni na osvetu zbog povređenij osećanja. Čak i ako ih samo zadirkujete, maltretiraće  vas dok ne kažete šta se dešava. Međutim, obrnuto se nikada neće desiti. Ako imaju tajnu, nema šanse da će vam je reći bez obzira na to koliko pritiskate.

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.