Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nova nedelja donosi poboljšanje na svim poljima, specijalno za Ovnove

150

Ovan
Ove nedelje je moguć napredak na poslu, samo ako budete strpljiviji nego inače. Stabilnije okolnosti u ljubavi pružaju jak oslonac da se izborite sa svakodnevnim stresom, dok na polju finansija tek sve dolazi na mesto. Pazite kako trošite zaradu, još uvek nisu sve kockice posložene. Pripazite na komunikaciju.

Bik
Mnogim Bikovima ova nedelja može biti plodonosna po pitanju novca i pružanja usluga. Otvaraju se nove mogućnosti koje nude priliku za pokretanje sopstvenog posla, kao i rešavanje nekih finansijskih zavrzlama. Partnerski odnosi ove nedelje biće mirniji, iako će problem komunikacije biti i dalje izražen. Boljom organizacijom postižete sve zacrtano.

Blizanci
Ove nedelje pripadnici ovog znaka imaju priliku da malo dovedu u red saldo na bankovnom računu. Poteškoće koje će se pojaviti u vidu naplate odrađenog posla, neće dugo trajati. Partnerski odnosi mogu biti stabilniji nego inače, ali uvek postoji mogućnost razdora zbog porodičnih odnosa. Potencijalno povratak u odnos koji se završio odavno, nije preporučljiv.

Rak
Naoružajte se strepljenjem i samopuzdanjem jer naredna nedelja donosi sukobe sa autoritetima ili klijentima. Ne potpisujte rizične ugovore, još manje ulećite u sumnjive poslovne mahinacije. Ove nedelje smekšavate vaše stavove, pa će zbog toga situacija na polju ljubavi biti bolja. Slobodni rakovi mogu da se vrate u neki nezavršen, ali prekinut, odnos, zbog čega mogu da se razočaraju.

Lav
Ove nedelje glavni izvor problema na poslu će biti sipomerani rokovi i razna kašnjenja. Nemojte se truditi da popravljate ili radite sve ispočetka, već sanirajte ono što možete. Ljubavni odnosi su na klackalici i mnogi pripadnici znaka ne vide jasnije budućnost sa trenutnim partnerom. Slobodni Lavovi konačno počinju da shvataju šta im je potrebno.

Devica
Ove nedelje se pripremite da pokažete svu svoju kreativnost na delu. Polako se smiruje haotična situacija na poslu pa ćete imati više vremena za sebe i svoje potrebe. Emotivni odnosi su još uvek na udaru jer je i vama i partneru/partnerki bitnije da ćutite nego da komunicirate na pravi način. Eskapizmom ništa nećete rešiti.

Vaga
Zastoji i pritisci na poslu su aktuelni i ove nedelje. Vodite računa kako raspoređujete novac i klonite se sukoba bilo koje vrste. Partnerski odnosi će kako tako biti mirniji i stabilniji, ali još uvek u vazduhu lebdi neko pitanje novca ili finansija zbog čega biste mogli da se svađate sa ljubavnim partnerom/partnerkom. Odnosi sa porodicom će biti zategnutiji.

Škorpija
Budite strpljivi jer ova nedelja donosi niz situacija koje će vam omugućiti da poboljšate stanje na poslu, a ako ste sami sebi šef, onda i da uspostavite komunikaciju i pregovore sa novim klijentima. Finansijska situacija se drastično menja i ide na bolje, što će vas dodatno naoružati samopuzdanjem. Pripazite na dešavanja unutar veze ili braka, jer su moguća udaljavanja.

Strelac
Poslovi koji su zaustavljeni pre nekog vremena sada će konačno dobiti na važnosti. Moguća su usklađiovanja posla i obaveza, pa ćete biti raspoloženiji. Pripazite kako raspoređujete vreme između posla i kuće, jer jedno uvek trpi. Ljubavni odnosi su ušli u fazi kada je svakome od partnera potrebno više samostalnog vremena. Slobodni će biti u mogućnosti da obnove neki stari odnos.

Jarac
Podrška koja vam je nedostajala sve vreme stiže ove nedelje. Obratite pažnju na sitnice, specijalno one vezane za najbližu okolinu i porodicu. Uspećete dobro da se organizuejte i zbog toga će biti i vidljivih promena u finansijama. Slobodni Jarčevi dobijaju priliku da kroz neko novo poznanstvo osnaže svoje samopuzdanje, dok će zauzeti biti zainteresovani za praktične teme.

Vodolija
Naredne nedelje je potrebno da budete specijalno oprezni u saobraćaju, ali i planiranju nekih rizičnih poduhvata. Najveće poteškoće ćete imati na polju razmene informacija vezanih za posao, pa zbog toga može dolaziti do nesporazuma, pa ćak i svađa sa kolegama. Ljubavni odnosi će biti burni i skloni prekidima, pa ako imate nešto da kažete, uradite to kada ste stabilniji i smireniji.

Ribe
Ukoliko ste imali neke mudrije poslovne poteze tokom septembra, ovih dana vas očekuje uspeh i zarada. Takođe, situacija na polju ljubavi se popravlja i krajem nedelje bi trebalo da sve bude u normali. Slobodne Ribe će biti na udaru bivših udvarača, što će pospešiti flert i zabavu. Preporučljivo je da se ne zalećete u nove poslovne poduhvate i da štedite koliko je to moguće. 

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.