Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Intezivne emocije i brze reakcije obeležiće ovaj vikend!

85

Ovan
Ovaj vikend će biti pun nabijenih emocija koje mogu reziltirati ili prekidom odnosa u kom ste ili postavljanje nekih novih pravila unutar odnosa. Seksualna tenzija je na vrhuncu.

Bik
Morate staviti u prvi plan vaše prioritete, pa tek onda kompromisno rešavati probleme u odnosu. Slobodni Bikovi su zainteresovani za nesigurnu osobu.

Blizanci
Suzbijte potrebu da dajete otrovne komentare, jer vam to neće poboljšati situaciju u odnosu sa partnerom. Slobodni žele samo seks, bez ikakvih obaveza.

Bićemo pozvani na odgovornost, samo zbog ovog aspekta na nebu!Rak
Šta god da ste planirali, ipak je bolje  da ostanete kod kuće. Mnogim pripadnicima ovog znaka će se javljati bivši/bivše.

Lav
Vreme je za predah i spuštanje tempa. Mnogi pripadnici znaka su na klackalici između ljubavnog odnosa i konačnog raskida.

Devica
Skrivanjem emocija ništa postići nećete, a još manje povlačenjem. Istupite taktički i strpljivo.

Vaga
Izbegavajte dramatično pokazivanje emocija i prihvatite neke situacije vezane za ljubavni odnos. Slobodnee Vage mogu da se nadaju novom poznanstvu.

Škorpija
Intuicija vam je na vrhuncu pa je dobro ispratite naredna dva dana, jer ćete jedino tako doneti prave odluke. Slobodni očekuju previše od simpatija.

 Strelac
Potrebno je da budete dvostruko diplomatičniji kada pristupate ozbiljnim temama sa partnerom/partnerkom, jer ste trenutno prenaglašeno nezadovoljni. Slobodni mogu da očekuju flertovanje sa nekim poznanikom.

Jarac
Ono što je sasvim izvesno je to da vas očekuju nova, povoljna, dešavanja na polju ljubavi, bili zauzeti ili ne. Suzbijte potrebu za kontrolom.

Vodolija
Ukoliko želite mir i harmoniju, nemojte preslikavati sopstvene strahove na partnera/partnerku. Pokušajte sve da rešite u nekom mirnijem tonu.

Ribe
Ukazuje vam se prilika da dobro izanalizirate ljubavnu vezu u kojoj ste, pa pristupite svemu pažljivo. Slobodnima je više do zabave, nego do obavezivanja.

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.