Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lavovi bi trebalo da okrenu list, a Jarčevi da smanje pritisak

149

Ovan
Danas ste okrenuti ka produktivnosti i izvršavanju svih trenutnih planova. Mogući su prijatniji razgovori sa partnerom/partnerokm.

Bik
U balansu su vam emocije i reči , mada partner to ne oseća. Nemojte u ljubavi biti praktični, već pokažite vašu ranjivu stranu.

Blizanci
Posao zauzima veći deo vašeg dana, pa ne ostavljate mnogo prostora ostalim aktivnostima. Ovo može danas biti izvor nezadovoljstva.

Pazite kako komunicirate i odlučujete, ova nedelja donosi retro Merkura!


Rak
Imaćete problem u komunikaciji sa najbližom okolinom i to zbog vaše potrebe da sve bude kako ste zamislili. Moguća su odlaganja sastanaka i putovanja.

Lav
Potrebno je da obratite dobro pažnju na samopuzdanje i ishranu, specijalno danas. Imaćete odličnu šansu da uspostavite bolje navike.

Devica
Možemo reći da danas bolje funkcionišete nego prethodnih dana. Mnoge situacije idu u vašu korist, samo ne žurite u donošenju konačnih odluka.

Vaga
Poprilično ste povučeni, a danas ste spremni da sredite misli i uklonite neke prepreke u komunikaciji. Vodite računa kako saopštavate svoje želje i potrebe.

Škorpija
Podrška prijatelja vam je uvek značila, pa ćete danas imati potrebu da se poverite. Neko od njih će vas pažljivo saslušati i potencijalno dati dobar savet.

Strelac
Stresno vam je na poslu, ali i u kući. Ipak, sve su šanse da ćete se snaći u haosu koji će se danas odigrati.

Jarac
Spuštate tenziju i pristupate racionalnije, što će se odlično odraziti na vaše obaveze i posao. Pokušajte da ne vršite preveliki pritisak na sebe.

Vodolija
Dosta se mučite na polju finansija i dugova, pa ćete danas imati priliku da nekako sve dovedete u red. Krenite od gorućih prioriteta.

Ribe
Vreme je da prestanete da se oslanjate na druge i da stalno tražite podršku kao dokaz vaših vrlina. Granice koje ste postavili su na pogrešnm mestu i prema pogrešnim ljudima. 

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.