Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Svi horoskopski znakovi će reagovati na Mlad Mesec u Vagi

129

Ovan
Vaša tema ovog Mladog Meseca je strah od gubitka partnera. Razgovor i podizanje samopuzdanja većom dozom poverenja „leči“ vaše boljke.

Bik
Bikovima će naajbitnija tema biti tema negovanja. Koga ćete da negujete sebe, partnera ili svojom pažnjom i razumevanjem oboje?

Blizanci
Poruka ove lunacije da ono što volite ne možete da kontrolišete. Pustite da se odvija sve svojim tokom, a vi se samo prepustite lepim emocijama.

Da li znate kakav je Mesec u Vagi?

Rak
Napravite izmene u polju doma i svega onoga što smatrate domom. Potežite stare priče i probleme samo u cilju poboljašanja svega sada, specijalno u vezi sa partnerom.

Lav
Imaćete priliku da povedete razgovor o svojim i tuđim emocijama kroz koji ćete nešto odlučiti, izgubiti ili otkriti. Bitno je da shvatite da taj gubitak donosi kasnije pozitivan ishod.

Devica
Ne plašite se da zatražite više pažnje. Potrebno je da se suočite sa svojom sramežljovošću i strahom od odbijanja.

Vaga
Ovaj Mlad Mesec će vas potpuno transformisati. Prihvatite promene koje se dešavaju u vama i ne bežite od prepreka, a strah zanemarite ili smanjite na minimum.

Škorpija
Jačanje intuicije i samopomoć su teme ovog Mladog Meseca. Probudiće se vaši skriveni strahovi, a na vama je da se otvorite i prevaziđete ih.

Strelac
Dobijate mogućnost da otkrijete deo sebe o kom još ništa ne znate. Biće potrebno da se „date“ i pomognete nekome bliskom.

Mlad Mesec u Vagi će podići veliku prašinu, ali i okončati mnoge veze!

Jarac
Imaćete potrebu da testirate svoj utica i moć. Mnogo je bitno da ne pređete granicu jer ćete samo povrediti sebe i vama drage ljude.
Umesto toga, tom enrgijom pomozite partneru ili nekom bliskom.

Vodolija
Šta ste spremni da pustite da biste krenuli napred? Vaše teme su skrivena pitanja gubitaka i završetaka.

Ribe
Ne dozvolite da vas spoljni uticaji gurnu na mesto gde se ne osećate sigurno. Iz vašeg intimnog života izbacite sve ono što hrani vašu nesigurnost naspram partnera i samog odnosa.

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.