Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ova tri horoskopska znaka mogu da se nadaju ljubavi u 2021. godini!

224

Vodolija
Unutar doma i proodice kod većine  Vodolija može doći do napetosti i to specijalno  u februaru.  Različiti nesporazumi naškodiće tada i emotivnim odnosima, a sa druge strane, u ostalim mesecima ovaj znak može da računa na snažna prijateljstva i  podršku. Romantične veze takođe su veoma izvesne pa  oni koji su sada sami  mogu se radovati sjajnim izlascima i novim poznanstvima. Oni koji su u vezi otkriće mehanizme za uspeh već postojećeg odnosa.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

Vaga
Što se tiče ljubavi, Vage očekuje godina puna uspona i padova. Vage će se otvoriti mnogim ljudima te će slaviti život, ići na putovanja i kratke izlete. Nastajaće nova prijateljstva, ali i puno više od toga. Ako  već imaju partnera, šanse za daljnji korak su u 2021. godini jako velike. Dakle, moguće je venčanje ili zajednički život. Kod Vaga koje su solo je vreme da nekoga upoznaju. Svejedno šta će se događati u ljubavnom životu Vaga sledeće godine, moraju da  ostanu opušteni i prihvatati stvari onakve kakve zaista jesu.

Blizanci
Horoskop za Blizance za 2021. uglavnom je prožet novim susretima, ali i  puno vremena koje će provesti sa prijateljima. Međutim, svakodnevni stres bi mogao da se češće  pojavi.  Zbog toga bi trebalo da se pripazi na nesporazume, specijalno  početkom februara i u oktobru. Iako zvezde obećavaju  lepe momente u  ljubavnom životu početkom godine, kasnije  može da se iskomplikuje. Solo Blizanci će još neke vreme ostati sami. Nakon te faze velike su šanse za romantičnu vezu. Blizanci će se tada toliko dobro osećati da će razmišljati i o venčanju.

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.