Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Strelčevi kriju svoje namere, dok Blizanci drugima deluju sumnjivo

118

Ovan
Danas stvari posmatrate iz potpuno nove perspektive i želite da promenite mnogo toga. Budite temeljni u svojoj potrazi za rešenjima.

Bik
Komunikacija sa ljubavnim partnerom je danas dramatičnija i puna naboja. Potreba da se zađe u detalje samog odnosa neće pretstati tako lako.

Blizanci
Menjate ponašanje i prelazite u defanzivni stav. Drugima izgledate sumnjivo i svi ćese truditi da odgonetnu vaše emotivno stanje.

Mnogi horoskopski znakovi prolaze kroz najteži period godine u narednoj nedeljiRak
Zainteresovani ste za neku aktivnost koja vam je nepoznata,a potreban vam je novi hobi. Ne vraćajte se bivšim partnerima.

Lav
nemojte se nervirati ako se pojave neki trošovi vezani za dom i porodicu, jednostavno prihvatite to. Pokušajte da promenite način komunikacije sa bliskim osobama.

Devica
Povlačite se u sebe ne bi li pronašli najbolji pristup u komunikaciji sa drugima. Ne očekujte puno od drugih.

Vaga
Okrenuli ste se finansijama i ništa vas dugo ne zanima. Konačno imate dovoljno samopuzdanja da se uhvatite u koštac sa dugovima.

Škorpija
Ne okrećite se ka prošlosti već razmišljate o planovima vezanim za porodicu i dom. Pokušajte da ne vidite situaciju negativnom.

Strelac
Povučeni ste i krijete svoje namere. Brine vas partner i tu želite da trošite svoju energiju.

Jarac
Želite više da se posvetite drugima, ali vas muči sumnja vezana za jednog od prijatelja. Budite što oprezniji pri pronalaženju razloga za svađu.

Vodolija
Vaša ambicija raste i spremni ste da se posvetite detaljima i istraživanju vezanom za posao. Očekujete da vas drugi ostave na miru, ali to se ne dešava pa lako možete da uvredite nekoga iz okruženja.


Ribe
vreme je da se posvetite nekim kraćim, ali zahtevnijim obavezama. Pristupate svemu poprilično kritično i nepoverljivo. 

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.