Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovi su spremni za svađu, a Blizanci imaju problema u ljubavi

148

Ovan
Polje partnerstva je pod pritiskom pa se tako i osećate. Nervozni ste i spremni na „okršaj“.

Bik
Neizvesnost povodom posla ili nekog bitnog projekta vam uznemirava san i svakodnevnicu. Iscrpljeni ste i pokušavate da nađete izlaz, dok balansirate između kuće i posla.

Blizanci
Nemate dovoljno vremena za sve u životu pa se nervirate. Posao vam je trenutno bitniji, pa zbog toga imate problema u ljubavi.

Merkur će krajem septembra biti žestoko izazvan od strane Saturna u JarcuRak
Potrebno je da se iskontrolišete ma šta god da je u pitanju. Dopada vam se neko ko je mnogo ozbiljan , šta je vama i potrebno.

Lav
Posao i stanje na istom vas izbacuje iz ravnoteže. Sve vam je teže da trpite tuđe karaktere i neznanje, pa razmislite o odmoru.

Devica
Samo se oslonite na sebe, ne čekajte nikoga jer tuđe odluke mogu biti pogrešne. Ne govorite prijateljima šta zaista mislite, što samo izaziva nesporazume.Vaga
Namećete se na poslu i želite da budete u prvim redovima. Nemate snage da se natežete u odnosima, pa izbegavate sve potencijalne problematične teme.

Škorpija
Skupljate neophodne informacije i pravite planove na poslu, međutim neko ima drugačije ideje. Potegli ste neka bitna pitanja u partnerskom odnosu koja baš i nisu najprijatnija, pa je atmosfera prilično napeta.

Strelac
Pokušavate sami da rešite probleme, ali vam ne ide najbolje. Osećate kako vas pratner/ka kontroliše i pritiska, pa polako pucate.

Jarac
Malo ste rasterećeniji pa možete da date sve od sebe bilo da je partner ili posao u pitanju. Drži vas zanos pa vam je sve prijatno i lepo, iskoristite to da se posvetite malo sebi.

Vodolija
Današnje promenljivo raspoloženje neće trajati dugo, ali vas upravo to sve upozorava da ne silite sve po svaku cenu. Malo vam je lošiji dan koji bi trebalo da provedete na nekom mirnom mestu.

Ribe
Vraćate se na neke priče iz prošlosti koji se tiču vaših planova. Zamara vas priča o novcu i nekim planovima, tako da se isključujute iz svih konverzacija.

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.