Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rakovi dolaze do bitnih informacija, dok Škorpije moraju sebi da udovolje

176

Ovan
Šta god da ste planirali odložite. Nije dan za naglosti i promene, danas se samo povucite i budite u drugom planu na poslu i u domu.

Bik
Razvitak događaja koji očekujete je moguć tokom vikenda. Pokušajte da zamislite neku bližu budućnost i prema tom cilju krenite.

Blizanci
Ukoliko se i pojavljuje neka nesigurnost, zanemarite je. Sredite malo bolje finansije i obratite pažnju na sopstvenu organizaciju.

Šta će Sunce u Vagi doneti svim horoskopskim znakovima?Rak
Skupljate bitne informacije i spremajte teren za unapređenje posla i svega što ste planirali. Pripazite na zdravlje, imunitet vam je u padu.

Lav
Odlučni ste i tačno znate kojem cilju želite da se posvetite. Imate pomoć bliskog prijatelja koja vam puno znači.

Devica
Pravite užurbane planove jer želite veću zaradu. Odlično vam ide, ali se ne zalećite se u sve odmah, sačekajte sledeću nedelju.

Vaga
Potrebno je da se pozabavite klijentima na poslu sa što više racionalnosti. Neke poruke vam nisu baš najjasnije pa može doći do nesporazuma.

Škorpija
Ovaj dan bi trebalo da provedete u zadovoljenju svojih potreba i dostignuća. Dajte sebi slobodu i da se opustite.

Strelac
Dok budete preispitivali svoje ili tuđe stavove pokušajte da spojite emocije i reči, jer ako se oslonite samo na logiku budite spremni da istrpite pridiku.

Jarac
Morate opet da prođete kroz istu stvar, što vas veoma nervira. Izdržite još malo i pazite na to gde se dajete više, a gde fali vaš upliv.

Vodolija
Najlakše je da slušate šta vam drugi govore o vama, bez da razmislite koliko je to realno. Sačuvajte ideje i naume za sebe.

Ribe
Krijete od sebe želje i potrebe. Negirate sve i skrivate se umesto da se otvorite i rizikujete.

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.