Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Merkur u Škorpiji će otovriti teme seksualnosti i finansijskih problema u narednom periodu

141

Dok je boravio u Vagi Merkur se „potrudio“ da sve dogovore, rasprave i potencijalne svađe umiri i da im doda diplomatsku notu.
Kada 27. septembra bude prešao u Škorpiju, menja temu i mesto delovanja. Škorpija je prodorna, intuitivna i dramatična, pa će planeta komunikacije upravo imati takvo dejstvo. Iskopaće neke tajne, teraće nas u istraživanje i detaljisanje, specijalno na polju
najdubljih emocija.

Merkur u Škorpiji je spreman da ode dublje u komunikaciji, pa kako je Mekrur u Vagi tokom septembra postavio dobro tlo za konstruktivne razgovore, ovo će bit pravo vreme za produbljivanje bliskosti na intimnom novou.

Opasnost od velikih svađa donose Merkur u Vagi i retro Mars u Ovnu

Tokom ovog dugog hoda Merkura (biće u Škorpiji do drugog decembra) imaćemo priliku da uklonimo ono što nam smeta ili uđemo u dubinu i suštinu naših emotivnih potreba.
Dosta će se razgovarati o seksu, novcu, dugovima i braći i sestrama.

Naredni period će biti dosta povoljan za istraživanja, rešavanje nekih komplikovanih problema, ali i period kada ćemo se suočiti sa svim mogućim dugovima, materijalnim i nematerijalnim.

Kada Merkur bude retro u Škorpiji (od 13. oktobra) imaćemo priliku da revidiramo sve što je u urađeno u prethodnom periodu.

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.