Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bikovi su iscrpljeni, a Lavovi moraju da budu iskreni

137

Ovan
Potrebno vam je da se bavite svime, samo ne poslom. Analizirate osećanja preterano, pa dolazite i do nekih netačnih zaključaka.

Bik
Poprilično ste iscrpljeni, a sve zbog nekih nerešenih problema iz prošlosti. Imate osećaj da vam svi odmažu, pa bi bilo dobro da ne otkrivate svoje namere odmah.

Blizanci
Rad vam prija, pa dan provedite baveći se nekim aktivnijim i produktivnijim poslom. Sve vam je prijatnije društvo drugih, pa se polako opuštate.

Mesečni horoskop za spetembar 2020. godineRak
Budite danas malo strpljiviji, bar kad je komunikacija u pitanju. Dobićete sve odgovore, samo ne onda kada ste zamislili.

Lav
Objasnite kako se osećate i izbegnite potencijalne svađe tako što ćete biti iskreni. Naredne dane iskoristite za uživanje i odmaranje.

Devica
Nešto se vuče danima kao tema između vas i partnera te ćete danas konačno staviti tačku na tu priču. Biće burno pa pazite šta pričate.

Vaga
Od vas se očekuje da pokažete neke rezultate na poslu, a vi još niste spremni na to. Potrebno je da se malo više udubite u partnerski odnos.

Škorpija
Muče vas rane iz prošlosti i ne verujete nikome. Tokom narednih dana ćete imati dosta vremena za razmišljanje koje bi trebalo da vas natera da promenite nešto u ponašanju.

Strelac
Oprezniji budite u komunikaciji, specijalno sa prijateljima. Imate potrebu da namećete svoje stavove i optužujete. Partner želi da vam pokaže koliko ima strpljenja, ali vama nije to dovoljno.


Jarac
Malo ste razbacani na sve strane i nemate red u funkcionisanju. Pokušajte da napravite neki plan kojeg ćete se držati.

Vodolija
To što ste razrešili bitne probleme za sada, ne znači da možete da se udaljite od svega. Emotivni odnosi su nestabilni jer ili vi ili druga strana započinjete svađu.

 

Ribe
Želite da ostvarite više nego što ste trenutno u mogućnosti pa se razočaravate iz minuta u minut. Spustite se na zemlju i ne lebdite bespotrebno.

Izvor Nova.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.