Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovnovi zvocaju, a Rakovi su skloni odustajanju

92

Ovan
Imate opet spremne primedbe koje upućujete partneru i time opet otvarate neke stare rane. Ono što je ostalo u prošlosti tamo bi trebalo i da ostane.

Bik
Prespitivanje vaših profesionalnih uspeha danas počinje u veoma ozbijnom tonu.Danas vam predstoji podsećanje da u vašem partnerskom odnosu ima još posla koji mora da se odradi.

Blizanci
Nova ideja za posao i povećanje zarade je tu, ali ne bi bilo dobro da krenete u realizaciju odmah, jer vas očekuje odlaganje.Partenerski odnosi su intezivni, što vam prija.

Drugu polovinu septembra obeležiće uspeh ova tri horoskopska znakaRak
Razapeti ste između posla i emotivnog života i sve se previše brzo dešava. Nemojte odustajati, specijalno ne sada.

Lav
Ovo je vaš period u potpunosti. Slobodno sanjajte i maštajte otvorenih očiju, dan je idealan za to. Iz tga svega će sigurno izaći nešto dobro ovaj put.

Devica
Danas imate priliku da brzo zaradite i da se za vas pročuje u polju posla koji radite. Vratili su vam se entuzijazam i volja za napretkom.

Vaga
Hteli ili ne, moraćete da prihvatite savet drugih. Partner ima velika očekivanja i nema strpljenja, što može dovesti do nesporazuma.


Škorpija
Novonastale situacije na svim poljima podižu samopouzdanje i kreativnost, pa će rezultat svega ovoga biti najvidljiviji na poslu.Primte komplimente uz osmeh i ne komentarišite mnogo.

Strelac
Malo ste razočarani zbog posla, ali se truidite to da sakrijete. Povučeni ste i u partnerskim odnosima što stvara prostor za nesporazume.

Jarac
Danas imate osećaj da ste na pravom putu kada su emocije u pitanju. Postoji šansa da se finansije srede.

Vodolija
Preduzimljivi ste i požrtvovani što vam ide u prilog jer ćete na taj način sve obaveze brzo završiti. Razmišljate o nekim radikalnim potezima u ljubavnom životu.

Ribe
Imate popriličan broj pitanja za voljenu osobu, ali još uvek nije vreme da vršite pritisak. Razmislite koliko ste spremni da se odreknete komfora.

Izvor Nova.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.