Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tokom vikenda, mnogi horoskopski znakovi će morati konačno da se oproste od prošlosti

105

Ovan
Ovaj vikend mogu obeležiti sećanja ili makar kajanje za nekim odlukama iz prošlosti. Pustite prošlost da ostane tamo gde joj je mesto.

Bik
Negativna osećanja vas navode da prigovarate i to bez prekida. Partnerski odnosi mogu biti značajno uzdrmani, jer nemate relanu osnovu za mnoge zamerke.

Blizanci
Neisgurnost koju krijete može značajno da uzmemiri ljubavni odnos koji pokušavate da ostvarite. Ukoliko ste slobodni, ne navaljujte na zauzete osobe. Rak
Postavljate uslove u vezi i to ne prolazi baš najbolje, pa bi bilo dobro da jasnije kažete šta želite, a šta ne. Slobodni Rakovi se prisećaju prošlosti koja je izuzetno bolna.

Lav
U ljubavni odnos se uveliko meša porodica, a i neki prijatelji su uzeli za pravo da dele savete, bez da su pitani. Morate sami doneti neke odluke vezane za ljubav.

Devica
Ukoliko niste u vezi očekuje vas neki susret kojem se niste nadali, ali postoji mogućnost da ta osoba ima još simpatija. Zauzete Device se prepuštaju strastima.

Vaga
Spremni ste da okončate neki problem koji se tiče porodice, a utiče i na ljubavne odnose. Slobodne Vage su sklone naglim ulascima u nestabilne odnose.

Škorpija
Relanost i vaša očekivanja će se sudariti tokom vikenda. Pokušajte da nađete balans, jer druga strana razmišlja samo o uživanju.

Strelac
Očekuje vas prijatan vikend, specijalno ako ste raspoloženi za razmenu bliskosti sa partnerom/partnerkom. Slobodni Strelčevi bi mogli pasti na nečiji šarm.

Jarac
Neka melanholija i prolazna negativnost mogu značajno uticati na ljubavne odnose tokom vikenda. Ne mora sve biti po vašim pravilima.

Vodolija
Veliku iscrpljenost zbog posla kompezovaćete lepim moemntima sa ljubavnim partnerom. Mogući su sukobi zbog različitih želja.

Ribe
Prepustili ste se emocijama i maštanju, dok partner razmišlja o konkretnim akcijama. Sukobljene energije neće potrajati,a več od nedelje dolazi olakšanje. 

Izvor Nova.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.