Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rakovi bi trebalo da spuste kriterijume, dok Vodolije samo žele da se zabave

98

Ovan
Pokušaćete sve da ubedite u neki svoj stav ili ćete morati nekome da razbijate iluzije. U svakom slučaju, danas velika količina energije će biti podeljena između predugačkih razgovora i mentalnog zamora.

Bik
Imate neke iluzije po pitanju novca i zarade, pa budite što racionalniji u planovima. Ne pozajmljujte novac.

Blizanci
Vaše reči danas imaju magijsko dejstvo na druge. Ukoliko niste u vezi ovo može biti i zavodnička energija koja osvaja nova lica.

Nova nedelja donosi probleme sa novcem i poslovima, specijalno Ovnovima


Rak
Pričljivi ste i skloni preteranom zaletanju u neke teme koje se tiču vašeg samopuzdanja i ponosa. Spustite kriterijume.

Lav
Trenutno vas ne interesuje niko sem vas samih. Neka pogrešna uverenja vas mogu dovesti u zabludu, specijalno ako su prijatelji u pitanju. Zanemarujete neke obaveze.

Devica
Osećate da vas nečija obećanja drže u neizvesnosti, jer se ništa konkretno ni ne dešava. Ne zaboravite da sada nikakvi pritisci ne dolaze u obzir, već sve radite stihijski i sa planom.

Vaga
Imaćete uskoro priliku da ostvarite neke planove koji datiraju iz jula pa zbog toga ne zalećite se previše u neke bajkovite priče. Potrebno je da budete čvrsto na zemlji.Škorpija
Danas postoji mogućnost da previdite neki trošak ili stari dug koji će se pojaviti baš kada to nije potrebno. Budite obazrivi sa obećanjima.

Strelac
Partnerski odnosi vam danas daju dodatnu energiju kako biste obaveze završili na vreme. Zaljubljenost vam olakšava sve u životu.

Jarac
Na poslu će vas ubeđivati da ste vi ti koji nemate potpune informacije, a situacija će biti obrnuta. Budite što smireniji i koncentrisaniji.

Vodolija
Danas vam je samo do zabave i lepog provoda, a  i kreativnost vam je naglašena. Iskoristite sve ovo maksimalno, jer vas od sutra čekaju bitne obaveze.

Ribe
Posao posmatrate kroz neku iluziju ili maštate o poboljšanju, u svakom slučaju nešto ćete od svega toga iskoristiti u daljem radu. Budite spremni da podelite neko bolno iskustvo.

Izvor Nova.rs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.