Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nova nedelja donosi probleme sa novcem i poslovima, specijalno Ovnovima

185

Ovan
Na poslu ćete se suočiti sa relanom situacijom, a to je da za razvijanje daljih planova nedostaje novac. Postoji potencijalna opasnost od prekida poslovnih odnosa, pa budite što diplomatičniji, ništa ne forsirajte. U drugoj polovini nedelje vas očekuju pogodnosti po pitanju novca i zarade. U partnerskim odnosima bi trebalo da su se strasti smirile i da je moguć dogovor u vezi sa svim problemima. Slobodni Ovnovi pokazuju sve svoje neisgurnost, što ih sprečava da ostvare bilo kakav odnos.

Bik
Morate kompromisno rešavati nesiglasice na polu i što pre prihvatite da će mnogi dogovori imati kreni/stani efekte, manje ćete se nervirati. Ne forsirajte i ne pritiskajte sebe, a ni partnera. Zaradu možete očekivati kroz neki kretivni rad na kojem ste dugo radili. Poteškoće vas očekuju i na polju partnerstva, te obratite pažnju na dogovore i ne pravite dramu ako ne bude sve po vašoj volji. Slobodni Bikovi su zainteresovani za nekoga ko nije slobodan.

Blizanci
Poprilično ste snalažljivi u poslednje vreme i to se vidi na svim poljima. I dalje postoji problem  u vezi sa komunikacijom sa nadređenima i autoritetima, pa ukoliko baš nemate jake razloge, izbegnite ove osobe. Monotonija koja je bila prisutna u emotivnom odnosu sada će biti prekinuta, pa će se i sam odnos poboljšati. Slobodni Blizanci bi trebalo da obrate pažnju na neke nova lica u krugu bliskih prijatelja.

Mesečni horoskop za spetembar 2020. godineRak
Bićete prilagodljivi u poslovnim pregovorima i dogovorima, pa bi ova nedelja trebalo da donese manje stresa nego inače. Ne propuštajte ponude za unapređenje posla ili nove obaveze, jer će vas ovo odvesti ka boljoj zaradi. Osetno je zahlađenje u emotivnim odnsima , a sve zbog potpune opesednutosti poslom i distance koja je evidentna. Slobodni Rakovi su skloni vraćanju bivšim simpatijama i partnerima.

Lav
Naredna donosi neko poboljšanje na polju posla koji ste držali utajnosti ili bar niste mnogo pričali o istom. Bićete veoma pristupačni na polju pružanja usluga. Izbegavajte neproverene poslovne projekte, kao i ulaganja u iste. Partnerski odnosi su ipunjeni sumnjom i nepoverenjem, što će morati da se promeni. Slobodni Lavovi su nailaze na osobe koje ne ispunjavaju njihove kriterijume.

Devica
Mnogi pripadnici znaka će ove nedelje osetiti značajno poboljšanje na poslu, psecijalno ako se poslovi tiču pružanja usluga. Razilaženje u mišljenjima i stavovima će biti izraženo u dugogodišnjoj saradnji sa starim klijentima ili poslovnim saradnicima. Podrška od strane partnera je prisutna i zbog toga je više radosti i vedrine konačno među vama. Slobodni pripadnici znaka su na pragu jednog interesantnog poznanstva koje će im delovati bajkovito. Vaga
Viša sila ili pregovori vaših nadređenih će prospasti što može izazvati manjkove i na vašim računima. Pokušajte ovu štetu da nadoknadite putem projekata i poslova koje već neko vreme razrađujete. Uključite kreativnost i snalažljivost. Moguće su ljubomorne scene između vas i partner, koje mogu ili razbuditi strast ili vas gurnuti u nov ciklus svađa i nesiglasica. Nova, potencijalna, veza može doneti niz problema i razočarenja slobodnim Vagama. Potreban je oprez.

Škorpija
Timski rad vam je naklonjen naredne nedelje, pa ćete imati podršku i kolega. Pokazaće se vrhunski kvalitet vašeg rada, te će biti i nekih dobitaka ili povišica. Mogući su razgovori sa nezadovoljnim klijentima koji su očekivali više, pa je bitno zadržati psolovno i asertivno ponašanje. Ove nedelje su ljubavni odnosi pod napetim aspektima i prisutne su nesuglasice koje moraju da se reše odmah. Ušli ste u neku monotoniju koja vas udaljava od partnera. Slobodne Škorpije potencijalno pobeđuju suparnika/suparnicu.

Strelac
Lako ćete rešavati komplikovane situacije na poslu i u komunikaciji sa klijentima. Bićete dobro organizovani i zbog toga ćete moći da reagujete pravovremeno u kritičnim situacijama kojih će biti. Obratite pažnju ako ulažete novac u neke projekte, možete izgubiti veliku količinu novca zbog pogrešne procene. do sredine meseca ljubavni odnosi će biti skladni i puni podrđke, dok će se slobodni Strelčevi zaljubiti u nekoga ko im je odavno tu.

Jarac
Ukoliko ste odlagali do sada, onda je ova nedelja idealna za podizanje vaših veština na neki viši nivo. Imaćete priliku da upišete kurs ili neki seminar kako biste se naoružali dodtnim znanjem i veštinama. Pristanite na poslu na kompromise, jer drugog rešenje neće biti. Različite potrebe u emotivnim odnosima doneće zahlađenje i izbegavanje bliskosti. Iznenadni flert u izlasku može postati nešto više, samo ako to želite.

Vodolija
Dobro se naoružajte strpljenjem jer će neki poslovi mogu biti odlagani, a vi možete biti žrtva nekih tračeva i spletki. Moguće je potpisivanje unosnih ugovora ili bar saradnje koje donosi dosta dobru zaradu. Očekuje vas harmoničan period u partnerskim odnosima, pa ćete biti poprilično motivisani da unesete promene. Slobodnim Vodolijama će se dopasti osoba koju su upoznali preko prijatelja.

Ribe
Biće rizično na polju novca i investicija pa se pripazite ili bar doložite neke ideje i poslove koji zahtevaju vaše investiranje velikih količina novca. Očekuje vas nedelja kada ćete morati bolje da se organizujete i potencijalno odbijete neke poslove. Partnerski odnosi pružaju maksimalnu sigurnost i podršku, te će to biti dobra osnova za planiranje budućnosti. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da se zaljube u osobu koja će ih razočarati i nestati. 

 

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.