Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ova tri horoskopska znaka su najgori šefovi na poslu!

199

Lav
Lav je rođen da bude šef. Pre nego što je dobio unapređenje uveliko se ponaša kao šef i svima naređuje. Onog dana kada zauzmu vodeću poziciju na poslu će biti dan koji će zaseniti  dan venčanja i rođenje prvog deteta! Ovo će videti  kao njihovo najveće dostignuće! Vi ste njihov pokretač projekata za lakiranje / ispraznost, ništa više, ništa manje. Čak i nadređenima umeju da šefuju, za šta je , potrebno hrabrosti!

 

Škorpija
Svi koji dobro poznaju Škorpije takođe znaju da je moć njihova životna snaga. Snagom dolazi do velike odgovornosti i oni će brinuti za vas kao o svom radniku, ali oni zahtevaju zakletvu na vernost napisanu krvlju zauzvrat. Moć ih ne mora nužno pokvariti, ali ako ih pređete, postaraće se da više nikada ne radite u njihovoj blizini!

Crni Mesec Lilit je naša unutrašnja zavodnica i veštica!

 

 

 

Strelac
Možda će vaš šef Strelac imati više odsustva zbog bolovanja nego vi ili ćete otkriti da vam čuvaju leđa pa ćete  da opravdavate njihovo kontradiktorno ponašanje i promene raspoloženja. Oni nisu veliki policajci na poslu, naprotivi i radije bi bili na nekom drugom mestu, a ne na poslu. Ali zapamtite, ovo je vatreni znak, tako da bljeskovi temperamenta narušavaju njihovu opuštenost.

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.