Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Crni Mesec Lilit je naša unutrašnja zavodnica i veštica!

178

Tamni anđeo astrologije, Crni Mesec Lilit otkriva seksualnu boginju u vama!
Ona je vaš seksualni instinkt, vaša unutrašnja zavodnica, ono neodoljivo nešto na šta ne možete da stavite prst. Ako je izazvana previše onda je ona vaše dugme za samouništavanje! 

Postoji snažan element karme tamo gde se našla  Lilith  natalnoj karti, privlačeći  ljude i iskustva koja imaju veliku magnetnu silu u vašem životu. Lilith razbija tabue. Ona otkriva vaše seksualne maštarije i vašu tamnu senku, ona je vaaš unutrašnja ratnica i prostitutka.

Merkur u kvadratu sa Uranom donosi nemir!

 

Lilith je takođe tamo gde te drugi smatraju opasnim, demonskim, zastrašujućim. Ona je čisti instinkt, primamljiva, neobuzdana, sila koja može očarati, stvoriti i  uništiti .

Mitološki, Lilith je đavolova pomoćnica, zla zavodnica i razarač ljudi, neprijatelj dece.

Ali legenda zapravo kaže da je Lilith bila Adamova prva žena pre Eve. Bila je previše nezavisna i seksualno oslobođena tako da je bila izbačena iz Raja i demonizirana od strane jevrejske lore zbog svojih divljih puteva. U tom smislu, Lilith predstavlja neoštećenu žensku (otuda i tabu) seksualnost i moć, neograničene brakom, majčinstvom ili rođenjem. Lilith je takođe prirodni vladar magije i veštica.

 

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.