Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Zvezde i planete ove nedelje Lavovima testiraju iskustvo, a Škorpijama strpljenje

260

Ovan
Prva nedelja avgusta biće obeležena stresovima na poslu. Određeni pritisak da se ispoštuju pravila i rokovi stajaće nad glavom. Mogući problemi se takođe pojavljuju na polju finansija jer se javlja manjak u novčaniku. Pripazite na troškove vezane za odmor ili putovanje. Od ove nedelje imaćete više vremena za partnera ili simpatiju, a generalno ćete insistirati na intimnijem druženju.

Bik
Pripremite se na razna odlaganja, specijalno ona koja se odnose na putovanja. Na poslovnom planu sve je u znaku čekanja i mnogi pregovori ili ugovori mogu biti ili odloženi ili prekinuti. U drugoj polovini nedelje možete očekivati olakšanje. Sukobi unutar partnerskih odnosa biće isključivo zbog planiranja odmora i novca, a slobodne očekuje potencijalni ulazak u tajni odnos.

Blizanci
Koliko god možete izbegavajte zaduživanja i ulaska u rizične poslove. Poteškoće sa saradnicima ne jenjavaju, a u prvoj polovini nedleje mogući su i trškovi upravo zbog toga. Uskratićete pažnju emotivnom partneru i to sve zbog potrebe da se što bolej provedete sa društvom. Slobodni Blizanci se zaljubljuju u potpuno pogrešne osobe zbog kojih bi mogli potencijalno da pate.

Venera u Raku donosi smirivanje ljubavnih odnosa ovim horoskopskim znakovimaRak
Mnogi Rakovi mogu da se suoče sa nekim pravnim problemima, pa je potrebno obratiti pažnju na sve detalje, specijalno ako potpisuju neke ugovore. Planiranje neće biti moguće, pa je ovo odlična prilika da se naučite fleksibilnosti. PoSLednji deo nedelje daje nadu da će se ipak stvari stabilizovati specijalno na polju ljubavi. Slobodni mogu da se nadaju interesantnoj priči.

Lav
U nastupajućoj nedelji budite pažljivi u domenu poslova gde se zahteva brza usluga , kao i u poslovima u kojima nemate dovoljno iskustva. Pripremite se da na razočarenje zbog nekih poslovnih pregovora. Slobodni morajuda sačekaju drugu polovinu avgusta da se otvore mogućnosti za nekog novog, dok zauzetima preti nesporazum zbog različitih stavova u vezi sa planovima. Moguća su povlačenja i izbegavanja u ljubavnim odnosima.

Devica
Preporuka za sve pripadnike ovog znaka je da se drže striktno pravila i rokova, inače će imati problema na poslu i sa klijentima. Mnogi problemi vezani za saradnju biće razrešeni tek od sledeće nedelje.Takođe, neki tajni projekti bi mogli da budu uspešno obavljeni,ali samo ukoliko budu baš tajni. Mogući su i sukobi sa voljenom osobom , baš zbog novca i ulaganja, dok su slobodni raspoloženi za avanture.

Vaga
Vage bi trebalo dobro da pripaze na radnom i da se ne suprostavljaju nadre]enom, bar do polovine nedelje. Nikako nije dobro vreme za sudske sporove i pravne poslove, te sve to odložite za neku drugu priliku. Na polju ljubavi situaija je delimično kritična. Partner je zauzet poslom i nema vremena za vas što može biti uzrok svađe. Slobodne Vage su zaljubljene u nekoga ko ne želi vezu.

Škorpija
Na početku nedelje možete očekivati neke zastoje i neogućnosti sve na poslu da obavite, ali se ne brinite, jer već od srede se menja situacija. imaćete priliku da bolje organizujete posao i da promenite neke navike u samom poslu, pa ne propustite ovu šansu. Ljubavni partner/partnerka će vam najviše zamerati okupiranost novcem i poslom, do kraja nedelje kada se situacija menja i vi sami shvatate da vam je potrebno da se opustite i ne razmišljate toliko. Slobodni pripadnoci znaka su skloni ulascima u odnose sa sumnjivim osobama.

Strelac
Ukoliko biste opet da menjate posao, suzdržite se od toga. Nesigurne i neproverene informacije mogu da vas ostave na cedilu uz puno dugova. Pojaviće se mogućnost dodatnog usavršavanja, te ne propuštajte ovu šansu. Slobodni Strelčevi su na klackalici u emotivnom odnosu jer im je postao pretežak i ponekad je izvor negativnosti, što može biti razlog za udaljavanje ili razlaz. Slobodni Strelčevi moraju da se strpe, usloro stiže osoba koja će im se dopasti.

Jarac
Smanjen protok posla vas ostavlja u finansijskim problemima i to vas parališe od straha. Ne ulazite u rizične poslove, ma koliko da ste se uplašili. Zbog panike donosite impulsivne odluke zbog kojih možete da imate gubitke. Ova nedelja je rezervisana za zahlađenja i udaljavanja, dok bi za to vreme trebalo da se suočite sa sopstvenim greškama. Slobodni, za sada, biraju samoću.

Vodolija
Muče vas tračevi i spletke na poslu koji se direktno, ove nedelje, odražavaju na celokupnu produktivnost. Ignorišite glasine i ne obazirite se na tuđu ljubomoru. Koncentrišite se na detalje i na poslu i u porodici. Zauzete Vodolije će se posvađati sa partnerom/ partnerkom zbog preraspodele obaveza i poslova u domu, dok će slobodne osetiti veču želju za novim osobama, pa će se okrenuti  druženju i izlascima. Finansije su još uvek nestabilne i klimave.

Ribe
Postoji mogućnost prekida neke dugogodišnje poslovne saradnje i zbog toga bi mogli da osećate poveći pritisak. Neka osoba na položaju će pokušati da pomogne, ali u tome neče uspeti. Teškoće na polju finansija očekujte u drugoj polovini nedelje. Ljubavni partner se oseća opet zapostavljeno i zbog toga bi trebalo da se okrenete polju ljubavi. Mogući su neočekivani izlivi besa. Slobodne Ribe se osećaju napeto i nervozno, pa zbog toga odbijaju simpatije.


Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.