Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Merkur u kvadratu sa Uranom donosi nemir!

184

Merkur u Lavu u kvadratu  sa Uranom u Biku u  tranzitu donosi uzbuđenje i promene u vašoj svakodnevnoj rutini i interakcijama koje mogu izazvati poremećaje i nervnu napetost. Možda ćete dobiti šokantne vesti ili doživeti nešto neočekivano što vas natera da promenite planove. Normalni životni tempo se ubrzava i možda ćete imati uznemirujući osećaj da morate uvek da ih nadoknadite.

Ovo nije najbolje vreme za pravljenje planova ili prikupljanje detaljne  papirologije zbog nedostatka koncentracije. Povećana potreba za uzbuđenjem ili zabavom čini nas lako nestabilnima i manje odgovornima ili pouzdanima. Isto tako, i drugi vas mogu izneveriti ili izgledati ometano.

Sa pozitivne strane, imate povećanu sposobnost da stvari gledate kroz drugačiju perspektivu, što može dovesti do originalnih ideja i probijanja. Mogući su susreti s drugima, ali sada sklopljena prijateljstva verovatno će biti kratkotrajna.

Ove horoskopske znakove očekuju bitne odluke tokom avgusta!

 

 

Teskoba i stres ovog tranzita mogu se donekle ublažiti odlaganjem važnih sastanaka ili sastanaka. Dvaput razmislite pre nego što date hrabre izjave i još jednom proverite i planove putovanja. Izbegavajte da donosite spontane odluke ili ne pristajte na stvari u trenutku. Ostati fleksibilan i otvorenog karaktera ključan je za rešavanje bilo kakvih neočekivanih događaja, od problema sa automobilom do zaglavljivanja štampača.

Moguće je da će vaša komunikacijama biti direktna i lična, pismeno ili putem interneta, gde bi nesporazumi mogli dovesti do svađa. Može biti da vi ili druga osoba propustite važan podatak koji može dovesti do pogrešnog zaključka.

Aspekt je egzaktan desetog avgusta i trajaće vrlo kratko, tako da se bar do tada pripazite naglosti i ishitrenosti. 

 

Izvor Svet poznatih

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.