Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bikovima vikend najavljuje nestabilnosti, dok Škorpije imaju velike planove

141


Ovan
Napeti ste, ali i ponosni na sebe. Tokom vikenda zauzeti se okreću nekim temama vezanim za finansije, dok slobodni žele neobičniju zabavu.

Bik
Sve je u znaku nestabilnosti, što Bikovima najmanje prija. Slobodni se bave samo površnim temama i tako održavaju prividnu stabilnost, dok zauzeti mogu upoznati iznenada nekoga ko je takođe zauzet.

Blizanci
Posedujete dosta talenata, ali najveći je onaj vezan za komunikaciju. I slobodni i zauzeti će imati prilike da upotrebe svoj največi talenat kako bi zadržali stabilnost.

Stiže nam Pun Mesec u Vodoliji, evo šta donosi!

 Rak
Ćutljivi ste i povučeniji nego inače, što zbunjuje partnera ili simpatiju. Pokušajte bar da stavite do znanja da ovo nema veze sa bilo kim drugim, sem sa vama.

Lav
Očekujete previše i to dramatično partneru stavljate do znanja. Budite asertivniji i skloniji kompromisu.

Devica
Tokom ovog vikenda odgovara vam samo najmanji broj ljudi i to vama dobro poznatih. Slobodni su malo zatvoreniji, dok zauzeti traže način da uspostave što bolji odnos sa partnerom/partnerkom.

Vaga
Vaše tajne i skrivena osećanja u ljubavnim odnosima moraju doživeti neku vrstu razotkrivanja. Previše se plašite da ne pogrešite u odlukama.

Škorpija
Konačno ste malo otpustili negativnu energiju, pa ste odmorniji i raspoloženiji za društvo, specijalno ono koje vam nije toliko poznato. Zauzeti planiraju ozbiljne stvari sa partnerom/partnerkom.

Strelac
Perspektiva i budućnost ljubavnog odnosa se sada naziru. Želite da svemu date neki značaj.

Jarac
Potrebna vam je dinamika i tražite je na sve strane. Pošto imate više simpatija, razgovori se otvaraju na sve strane, ali samo jedna od njih je vredna pažnje pa birajte pažljivije.

Vodolija
Vaši napori da nešto sprovedete u delo će biti oslabljeni nesvesnim akcijama, kao što su iznenadne ljubomore ili malo veća osetljivost zbog straha od gubitka. Ključ je u svesnosti motivacije i mehanizama koje vas vode u nesigurno ponašanje.

Ribe
Vikend pred koji je pred vama će vas naterati a izađete iz svoje zatvorenosti i konačno kažete šta želite od partnera. Slobodni mogu da očekuju zanimljiva dopisivanja.

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.