Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lavovi su teški drugima, a Jarčevi bi trebalo da spuste gard

64

Ovan
Vaša prilagodljivost i snalažljivost će danas biti na ceni. Zapamtite da je sada sve u vašim rukama.

Bik
Dosta tenzije u vama stvara potrebu da se sklonite i sve uradite po svom. Zbog ovoga partnerski odnosi mogu da ispaštaju.

Blizanci
Tu gde ste planirali da se sakrijete od pritisaka, tu će vas sačekati dodtne neprijatnosti. Potrebno je više da mislite, a manje da pričate.

Mesečni horoskop za avgust 2020. godina


Rak
Osetljivi ste još uvek i ne možete da se ozborite sa nekim problemima unutar porodice. Jedan od starijih članova iste je u velikim problemima, pa budite popustljivi.

Lav
Imate potrebu da se svega oslobodite, specijalno potrebe drugih da vas kontrolišu. Tvrdoglavi ste i bučni ovih dana, teško vas je ispratiti.

Devica
Klonite se svih rizičnih poduhvata i nesigurnih radnji jer nije pogodno vreme za to. Gurate se tamo gde vam nije mesto.

 

Vaga
Važna vam je emotivna sigurnost, ali vam je bitan i novac, pa se borite na oba fronta. Budite strpljivi, uspeh na polju posla tek stiže.

Škorpija
Spremni ste na sve, pa makar grešili u proceni. Emotivni odnosi vas drže u balansu, inače biste bili nervozni maksimalno.

Strelac
Trenutno vam je lakše da sve posmatrate kroz maglu, nego da se angažujete i rizikujete. Skloni ste rizičnim ljubavnim avanturama.

Jarac
Osećate navalu impulsivnosti i želite da rešite probleme preko noći. Spustite gard naspram osoba koje pokušavaju da vam se približe.

Vodolija
Ne opterećujte se negativnostima oko vas, već upotrebite energiju za nešto što vas opušta. Zapostavili ste neke prijatelje.

Ribe
Koliko god pokušali da pomognete drugima, sebe izostavljate iz svega toga. ovo vam se stalno dešava, a pa pokušajte da promenite to. 

Izvor Nova S

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.