Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Merkur u Lavu će doneti olakšanje mnogim horoskopskim znakovima!

57

Ovan
Veliki planovi i sama komunikacija sa partnerom je bila dosta napeta. Biće vam jasnije sve i lakše da komunicirate na temu finansija i veze.

Bik
Sve teme vezane za kuću i porodicu sada dolaze na mesto. Partner se smiruje i očekuje vas neko zajedničko uživanje na nekom putovanju.

Blizanci
 Moći ćete jasnije da se izrazite bez da ulećete u rasprave, a neki dogovori u vezi sa kraćim poslovnim putovanjem će uskoro biti jasniji.

Mesečni horoskop za avgust 2020. godine

 

Rak
Ukoliko ste protekle tri nedelje imali finansijskih zavrzlama očekujte okončanje upravo ovih muka. Da li će biti lake ili bolne zavisi koliko ste velike i nerealne planove pravili.

Lav
Troškovi i pehovi koji se tiču doma i vas samih će uskoro prestati. Pokušajte da pronađete sredinu i kompromis bez uplitanja ega kada je odnos sa partnerom u pitanju.

Devica
Pitanja i dileme u vezi sa poslom i nekim potencijalnim ugovorom sada dobijaju epilog. Ne reagujte impulsivno zbog straha, opustite se i mislite o potencijalnom uspehu.

Vaga
Neka pitanja koja postavljate sebi u tajnosti će u narednom periodu biti odgovorena, samo je pitanje od strane koga. Prolazne nesigurnosti koje ste preuveličavali u glavi sada prestaju.

Škorpija
Ukoliko ste bili deo nesporazuma na poslu i sa nadređenima, sada ćete imati priliku da porpavite sve. Troškovi koje ste imali će se sada smanjiti.

Strelac
Prethodnih dana realizacija nekih planova je imala ozbiljnije prepreke. Sada ovo prestaje, a vi dobijate šansu da sikažete svoje najdublje misli i osećanja onako kako bi trebalo.

Jarac
Nećete više moći da bežite od pitanja koaj se tiču intime i onoga što delite sa partnerom. Na videlo izlaze neke tajne koje će vas osloboditi nekih pređašnjih muka.

Vodolija
Konačno se zaustavlja ludnica koja je trajala par nedelja, a ticala se komunikacije sa partnerom ili rešavanja pitanja u vezi sa vašim odnosom prema samom partnerstvu. Neki pozivi i odgovori stižu u narednim danima.

Ribe
Uticaj nesporazuma i konflikta unutar porodice sada jenjava. Trebalo bi da dobijete neke nove uvide i konačno sredite misli kada je vaš odnos prema planovima i željama u pitanju.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.