Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kojim horoskopskim znakovima trenutno Mars budi libido?

0 81

Ovan
Planeta vladar ovog znaka je Mars pa tako ne čudi što baš Ovnovi upadaju u ovu grupu. Mars vlada seksom, a libido jednog Ovna ne može da se izmeri. Veoma velika seksualna energija ovaj znak ponekada natera na prevaru i tajne odnose pa često imaju upravo zbog toga problema. Veliki su zavodnici i pristalice parole „više je bolje“, a seks im je potreban svakodnevno.

Škorpija
Naravno, još jedan znak kojim vlada Mars ali i Pluton i tu dobijamo definiciju ljubitelja seksa i to onog tantričkog. Kroz sam seksualni čin pokazuju ljubav, a pošto vole samo odnose gde je emocija duboka onda im je i seks isti. Pod uticajem strasti i požude, Škorpija želi svakodnevno da istraži sve vrste seksa, pa čak i onog nastranog. Retko kada varaju, a od partnera/partnerke očekuju ozbiljnu posvećenost ovoj temi.

Vaga
Ovo mora da je za mnoge iznenađenje. Jeste, Vaga je veliki seksualni zavisnik, da tako kažemo. Prvo seksualni čin se odigrava u glavi jedne Vage jer se spaja sa drugom osobom na mentalnom nivou. Nema većeg afrodizijaka za jednu Vagu nego da razmenjuje intelektualne stavove, priče itd. Kada je neko privuče na ovaj način, ne prestaje da insistira na seksu i to svaki dan. Postaje opsednuta i željna raznih eksperimenata.

Izvor Svet poznatih

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.