Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Naporan vikend je pred nama, specijalno za Ovnove i Rakove

0 56

Ovan
Pomalo ste nesigurni po pitanju emocija i vašeg statusa, a sve povezujete sa manjkom novca. Morate da pokušate da se odvojite od ovakvih razmišljanja jer vas samo udaljavaju od partnera ili simpatije.

Bik
Slobodni pripadnici znaka mogu lako da pretvore simpatiju u prijatelja i to nesvesno. Zauzeti, s druge strane uspostavljaju malo mirniji odnos sa partnerom.

Blizanci
Način komunikacije sa partnerom vas iritira i stvara tenziju. Imate različite želje i potrebe pa odatle počinje sukob.


Rak
Spustite gard pa ćete videti kako možete da imate i seksualnu hemiju i posvećenost. Ako ste singl pokažite svoju ranjivost osobi kojoj se sviđate.

Lav
Tokom vikenda dopuštate da vas nosi atmofera, međutim to se neće dopasti partneru ili simpatiji. Nemojte ići protiv osećanja, ali pripazite da vam potencijalne rasprave ne naprave problem u vezi.

Devica
Ukoliko ne znate tačno šta želite, onda je najbolje da se osamite i odložite bilo koju aktivnost jer zbunjujete druge svojim ponašanjem. Malo ste rasejaniji nego inače, pa lako zaboravljate.

Vaga
Pomalo ste nesigurni po pitanju emocija i vašeg statusa, a sve povezujete sa manjkom novca. Morate da pokušate da se odvojite od ovakvih razmišljanja jer vas samo udaljavaju od partnera ili simpatije.

Škorpija
Poštedite partnera ili simpatiju svoje klasične ljubomore i posesivnosti. Počinje za vas bitan period, suzdržite se od ishitrenih odluka i ponašanja.

Strelac
Na obećavajte ono što ne možete da ispunite. Nesvesno šaljete pomešane poruke na sve strane, zato vas mnogi ne razumeju, specijalno osoba koja vam se dopada.

Jarac
Zauzetima će partneri tražiti veću dozu posvećivanja, kroz zajedničke aktivnosti kao i kroz vreme koje vam fali u samom odnosu. Slobodni mogu da očekuju dosta pažnje od suprotnog pola.

Vodolija
Sviđa vam se nekoliko osoba, pa ste raspoloženi samo za flert i ništa više. Zauzeti dolaze do nekih bitnih momenata u odnosu koje su pokrenule svađe.

Ribe
Slobodno se opustite i krenite u avanturu, specijalno ako ste upravo izašli iz teške veze. Zauzete očekuje malo mirniji vikend, uz mogućnost potpunog uživanja i prepuštanja.

Izvor Nova S

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.