Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vruće, letnje, avanture su način života za ove horoskopske znakove

0 68

Blizanci
Blizanci su savršeni za letnji flert. Ovaj horoskopski znak voli  da upoznaje nove ljude te često sve lako nasmeje i zabavi . Mogu biti neverovatno strastveni pa se potpuno predaju u samom  trenutku. Za njih ovo može biti samo jedna zabava koja se okončava čim letovanje prestane.

Evo od kog horoskopskog znaka možete da očekujete najsenzualnije poljupce

Strelac
Strelac zna kako da uživa na moru i odmoru, te spada u grupu savršenih za flert. Osobe rođene u ovom znaku vole slobodu i stalno su u potrazi za novim avanturama. Sa Strelcem će leto zasigurno biti jako uzbudljivo. Za vrlo kratko vreme će te uvući u svoju igru i doživećeš nezaboravno leto. Međutim, nemojte zaboraviti da je ovaj flert  kratkotrajan. Naime, jako je teško uspostaviti ozbiljnu vezu sa Strelcem i ona je moguća samo ako on/ona to želi.

Ovan
Ovan ima nešto privlačno i zanimljivo u sebi. Njegovo samouvereno ponašanje čini ga neodoljivim, a  kada je u pitanju  letnji  flert sa osobom rođenom u znaku Ovna možete očekivati  puno pustolovina. Ali, pazite  se ne zaljubljivanja u njega, jer bi ubrzo moglo uslediti razočarenje, jer je moguće da mu ima više simpatija.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.