Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jarčevi su primorani da primene određene metode, dok Bikovi se bore sa egom

0 111

Ovan
Bilo koji radiklani potez na poslu neće doneti pozitivne rezultate. Budite strpljiviji i taktičniji.

Bik
Najteže vam je da priznate grešku, a to se baš od vas danas traži. Shvatite to kao linu pobedu nad sopstvenim blokadama.

Blizanci
Previše stresa vam ometa koncentraciju i zbog toga na svim poljima imate probleme. Bilo bi dobro da ignorišete strah i nastavite bez zadrške.

Opasna nedelja je pred nama, mnogi horoskopski znakovi su pred ozbiljnim izazovima!Rak
Ukoliko želite poboljšanja u partnerksim odnosima morate da se prilagođavate svaki an nekim promenama. Najbolje držite sve pod kontrolom na poslu.

Lav
Danas ne ostavljate baš najbolji utisak na poslu, ali se ipak dobro držite. Ne zamerajte sebi lenjost i usporenost, niste savršeni.

Devica
Imate osećaj da vas partner ili partnerka zapostavlja i zbog togavam rastu sumnje. Ovo je samo posledica udaljavanja zbog svakodnevnih problema.

Vaga
Sve je postalo rizično u poslu i zbog toga oklevate, niste spremni da napravite nijedan iskorak u nepoznato. Pažljivije vodite računa o novcu.

Škorpija
Morate da izbalansirate potrebe, prvenstveno da se posvetite porodici i da posao ostavite tamo gde mu je mesto. Muče vas sitni problemi.

Strelac
Znate da u trenutnoj situaciji na poslu imate više iskustva i znanja od kolega i to ne krijete. Mirnija je situacija na polju ljubavi.

Jarac
Vaša uloga na poslu sada je da samo održite orgnaizaciju na visokom nivou. Nemojte se podmetati ni za šta više.

Vodolija
Ne podnosite foliranje i ustezanje pa ignorišete danas mnoge. Zbog ovoga stvarate nove neprijatelje. 


Ribe
Konačno se smiruje konfuzna komunikacija i dolazite do bitnih informacija vezanih za posao. Budite otvoreniji za nove ljude. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor:Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.