Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Podeljena je energija, ovog vikenda, među horoskopskim znakovima, a ljubavi svakako ne fali!

0 99

Ovan
Fali vam nežnost i pažnja, pa umest da budete bučni i nezadovoljni, recite ovo partneru ili partnerki. Slobodni su osetljiviji nego pre, pa je potrebno biti što racionalniji.

Bik
Nemojte prećutkivati ništa u ljubavnom odnosu, specijalno ako vam nešto smeta. Slobodni Bikovi žele pažnju kao dokaz dopadanja.


Blizanci
Prestanite da stvaljate tuđe potrebe ispred vaših. Ne budite navalentni u flertovanju.

Saturn trenutno muče mnoge, evo šta donosi kada vam napadne bitnu planetu horoskopa!


Rak
Sumnjate u partnerovu privrženosti, iamte osećaj da nešto krije, što je samo plod vašeg straha. Pripazite na oštrinu sopstvenih reči.

Lav
Morate da nađete kompromisno rešenje u odnosu jer ćete na kraju izgubiti volju za bilo kojim razgovorima i pokušajima da sve bude u balansu. Slobodni Lavovi imaju krizu samopuzdanja.

Devica
Osvrnite se oko sebe dobro, neko želi vašu pažnju. Zauzeti imaju priliku da ostvare malo bliskiji odnos sa partnerom, specijalno oni koji su u krizi.

Vaga
Pripadnici znaka koji su u vezi ili braku moraće da donesu neke bitne odluke i to će se priča pokrenuti već prvog dana vikenda. Slobodnima nije do veze već samo žele zabavu bez obaveza.

Škorpija
Ukoliko ste slobodni, ne navaljujte na osobu koja vam se dopada, budite malo suptilniji. Zauzeti mogu malo da odahnu jer vikend nudi malo pozitivniju atmosferu.

Strelac
Pravite velike planove sa partnerom dok on brine kako ćete dalje i šta će biti. Potreban vam je prostor u sadašnjoj vezi, a to pokazujete vrlo nevešto. Slobodni bi trebalo da odgovore potvrdno na svaki poziv za druženje.

Jarac
Želja za razmenom ideja i planova sa partnerom može pomeriti odnos na neko bolje mesto. Slobodni su željni neobavezne zabave koja ih očekuje od strane nekog „prijatelja“.

Vodolija
Malo se trkate sa simpatijom ili partnerom, pa se dešava da ne znate da li ste u vezi ili na atletskoj stazi. Otvorite se po pitanju svojih dubljih osećanja i na taj način otvorite vrata nečem ozbiljnijem.

Ribe
Tokom vikenda vodite duboko emotivne razgovore u kojima na pasivan način stavljate partneru ili simpatiji da vam se nešto ne dopada. Budite direktniji koliko da vam je teško, sprečićete mnoge nesporazume.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.