Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Lunarna eklipsa u Jarcu će prodrmati sve horoskopske znakove!

0 179

Ovan
U prvi plan izbijaju vaše potrebe koje dugo prećutkujete. Iznostite svoju intimu unutar najsigurnijeg mesta na svetu, među najbližima, a pomoć stiže od onoga kome se ne nadate.

Bik
Bikovima će ovo sve doneti bitan momenat na polju planova i želja. Obrt, razgovor ili vraćanje u prošlost kroz neku situaciju će pokrenuti neki niz koji se odavno očekuje. Razgovor  o porodici sa partnerom je isto izvestan.

Blizanci
Kulminacija koja nastupa na polju novca, samopouzdanja i ličnih energestkih resusra će se ovom lunacijom značajno pomeriti  i to na bolje. Samo još jednom dozvolite sebi da se okrenete unazad, preko ramena, a onda nastavite  dalje.

Lunarna eklipsa u Jarcu se već oseća, a evo kada će se odigrati!

Rak
Ako ste se pitali kada će situacija na polju partnerstva da se pokrene, evo stiže odgovor za vikend. Imaćete priliku da shvatite da li idete dalje sami ili u paru.

Lav
Nešto što je bilo skriveno i nedostupno kao informacija  sada će izaći na videlo. Morate biti spremni da popustite i pređete preko ega. Odigraće se preokret na polju zdravlja i svakodnevnice.

Devica
Ono što vam je bitno i želite da podelite sa drugima sada izlazi u javnost. Tj vi to saopštavate mnogima. Takođe, ko je krio vezu sada će je objaviti, a oni koji su se krili namerno zbog neke tajne, sada će biti otkriveni.

Vaga
Vagama ova zvezdana kombinacija donos kulmnaciju na planu profesije i karijere. Isto tako, preokret i preuzimenje odgovornosti unutar doma je nešto što je neminovno.

Škorpija
Menjate drastično okruženje, planove i želje u vezi sa budućnošću. Neko stariji i zreliji vam ukazuje na greške koje bi trebalo da prihvatite i promenite.

Strelac
Kopaćete po svojoj najdubljoj intimi, a to će biti i tema ukoliko imate emotivnu vezu. Najizvesnija je priča o novcu i seksu.

Jarac
Jarčeve očekuje veliki pomak unutar veze i ljubavnih odnosa. Neki će se odlučiti za brak u narednom periodu, a neki ulaze u ozbiljnije vode kada je odnos u pitanju. Ova lunacija pokreće temu obaveze i posvećenosti unutar odnosa.

Vodolija
Otvara se tema svakodnevnice, zdravlja i rutine koja isto narušava. Takođe, neka problematika u vezi sa saradnicima na poslu dolazi do kulminacije kojoj se pronalazi rešenje.

Ribe
Ova zvezdana postavka vam donosi prve korake i rezultate onoga u šta ste uložili puno energije. Gledajte na ovo kao vetar u leđa u novim i daljim projektima.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.