Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Izuzetno je napeto ovim horoskopskim znakovima!

0 116

Strelac
Finansijski pritisci vas dovode do ivice strpljenja, a s druge strane borite se za dominaciju u partnerskim odnosima. Ukoliko budete jako pritiskali sebe i budete tu energiju prenosili na partnera imaćete mnogo većih problema nego sad jer ćete se na kraju boriti za opstanak veze.

Blizanci
Osećate se stabilno i jako pa preuzimate na sebe mnogo. Ovo može da vas dovede do ogromnog iscrpljivanja koje može uticati značajno na vaše zdravlje. Čekaju vas bitne odluke povodom novca i vaših resursa, samo ne odlučujte impulsivno.

Ovo su horoskopski znakovi kojima retro Merkur najviše smeta

Devica
Device kao i obično proživljavaju krizu samopouzdanja koje im stvara probleme na mnogim poljima. Moguće su krize na radnom mestu i sukobi sa kolegama. S druge strane, ogroman pad samopuzdanja je odraz svih previranja u poslednje vreme. Ne nabijajte sebi tenziju sa rečenicama koje počinju  sa „moram“.

Ovan
Svuda žurite pa i sa odlukama. Do vikenda ćete imati izazove na polju planova i ljubavi i pokušaćete da nametnete svoju volju. Ovakov ppnašanje će retko ko istrpeti  i tolerisati pa se dobro pripazite, specijalno ako na nekoga  vršite jak pritisak. Reči su vaše glavno oružje, pametno ih iskoristite.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.