Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Blizanci su neozbiljni, a Jarčevi bi trebalo da izbegavaju određene osobe

0 87

Ovan
Nemojte biti nestrpljivi onoliko koliko umete da budete, efekte vašeg dobro urađenog posla ćete videti uskoro. Kada se budete opustili, krenuće vas sve.

Bik
Niste dovoljno koncentrisani i sve morate po nekoliko puta da radite. Nećete još dobiti neke bitne odgovore od ljubavnog partnera.

Blizanci
Ne razmišljate dovoljno zrelo kada je ljubav u pitanju. Previše okrećete na šalu kada se situacija uozbilji, što može da vas košta lepog ljubavnog odnosa.

 

Mars u Ovnu će pokrenuti Ovnove, ali i ostale horoskopske znakove!Rak
Danas odlučujete da idete linijom manjeg otpora i nekako ste sigurni da je to najbolje rešenje. Zadovoljite se nekom sitnicom.

Lav
Nadolazi vam kreativna insipracija i potpuno ste nezaustavljivi u stvaranju. Ovo će vas danas osvežiti i podići će vam samopuzdanje.

Devica
Danas su mogući sukobi sa ljubavnim partnerom/partnerkom i to zbog budućnosti koja nije baš najidealnija. Vaši stavovi jesu razumni, ali morate paziti i na tuđe potrebe.

Vaga
Još uvek nije vreme za radikalne poteze na poslu. Sve se usporava, pa i vaša energija i volja.

Škorpija
Suzdržite se od mešanja u tuđa posla i odluke. Koliko god da vam je intuicija jaka, morate da znate da i drugi imaju pravo na grešku.

Strelac
Veoma ste ponosni na sebe, specijalno jer drugi nisu verovali da ćete se podići nakon prethodnog poslovnog neuspeha. Mogući su iznenadni susreti koji će vas oraspoložiti.

Jarac
Očekuju vas neke promene na poslu, ali ne toliko velike. Izbegavajte negativne osobe i njihove probleme.

Vodolija
Morate temeljnije da menjate svoje svakodnevne navike i da ih se pridržavate. Pokušajte sa sitnicama i ishranom.

Ribe
Niste zadovolnji načinom na koji napreduje posao, ali se ni ne žalite. Očekujte lepo iznenađenje od ljuavnog partnera ili partnerke.

 

 

 

 

 

 

 

 

izvor:Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.