Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tokom vikenda Ovnovi prekidaju sa skrivanjem, dok Rakovi zahtevaju definisanje odnosa

0 122

Ovan
Dosta ste se skrivali od emotivnog partnera, sada je vreme za direktno suočavanje zbog čega rado preuzimate inicijativu. Slobodni Ovnovi su trenutno u fazi razočarenja i zbog toga odustaju na kratko od ljubavi.

Bik
Sklanjate se od partnera jer vam trenutno ne odgovara ono što ima da predloži. Slobodni imaju veliki potencijal za tajnu vezu.

Blizanci
Dosta ste klackali u ljubavi i konačno ste doneli odluku da zagrizete pa šta bude, bili slobodni ili ne. Simaptija ili partner ovo može videti kao najpozitivniju stvar koja se desila.

Mesečni horoskop za jul 2020. godine

 

Rak
Želite definiciju vašeg emotivnog odnosa i ovog vikenda nećete posustati. Partner može preburno reagovati. 

Lav
Konačno odbijate prostora da dišete i da se odmorite od svakodnevnih ljubavnih problema. Idite na kraći put, prijaće vam.

Devica
Ukoliko ste zauzeti može doći do naglog udaljavanja, a uzrok su finansijski problemi. Slobodima se dopada osoba koja je potpuno drugačija od svih.

Vaga
Partner preuzima inicijativu u odnosu i to vam odgovara. Slobodne Vage su na korak da zaljube. 

Škorpija
Što više partner uzmiče, to ste vi zainteresovaniji pa tokom ovog vikenda otpočinjete ovu , vama, zanimljivu igru. Slobodni žude za nekim sa kim su još uvek nisu dovoljno bliski. 

Strelac
Polako se stišava situacija na polju emocija, pa partner više nije toliko neuhvatljiv. Slobodni Strelčevi prestaju sa sedenjem na više stolica i konačno se odlučuju za jednu osobu. 

 

Jarac
Sve vam se nakupilo i rešeni ste da konačno razrešite sve nedoumice u samom odnosu. Slobodni se konačno oslobađaju prošlosti. 

Vodolija
Bićete izazvani verbalno i zbog toga ćete biti malo grublji u nastojanjima da približite partneru šta je to što vam smeta. Slobodne Vodolije bi mogle među prijateljima da nađu simpatiju. 

Ribe
Zadovoljni ste trenutno u emotivnoj vezi i smatrate da ništa ne bi trebalo da se promeni. Slobodni dobijaju bitne informacije povodom simpatije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.