Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovo su horoskopski znakovi kojima retro Merkur najviše smeta

0 96

Devica
Vladar analitične Device, Merkur, je trenutno veom aizazvan. Takođe, snažno utiče na partnerske odnose što može doneti dosta svađa, nerazumevanja, ali i izbegavanja suočavanja sa pravim problemom.
Mnogi pripadnici znaka će ignorisati problem i pribegavati povlačenju. Oni koji su tek započeli odnos će se ludo zaljubiti, ali i prevideti neke mane suprotne strane. Kada Merkur konačno završi sa retrogradnošću  će doći do „otvaranja očiju“.
Preporučljivo je u ovom periodu ne donositi zaključke o odnosu i ne preispitivati zaljubljenost. Ono što je sigurno, analitičnost sada neće pomoći.

Strelac
Vladar partnerskih odnosa, Merkur, sada mrsi konce. Zahteva se povratak na koren problema u samim odnosima, a on se nalazi unutar porodice. Mnogi Strelčevi će sada biti suočeni sa jednim od roditelja koji se ponaša ili ima neke osobina sadašnjeg partnera. Mnoge istine će isplivati tek nakon završetka retro hoda, sredinom jula.
Može doći do naglog približavanja ili udaljavanja zbog zabluda i neiskrenih reakcija.
U toku narednih nedelja bi se trebalo oslanjati isključivo na zdravu logiku i samopuzdanje, sve ostalo će bit neučinkovito.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.