Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Solarna eklipsa će uticati na svaki horoskopski znak, specijalno na Rakove

0 175

Ovan
Promenićete dosadašnje ciljeve, koji će snažno uticati na karijeru i dom. Neki novi posao koji zahteva preseljenje, prmene u odnosima sa roditeljima ili ćete postati roditelj su sve situacije koje mogu da vas zadese.

Bik
U ključnim razgovorima dominiraće emocije koje će odrediti vaše nove cilejve. Postoji mogućnost za rešavanje nekih sudskih sporova, konačni završetak pitanja neke administracije, ali i potencijalno prekid odnosa sa nekim bliskim osobama.

Blizanci
Mlad Mesec u Raku vam donosi konačno sagledavanje vašeg samopuzdanja i vaših mogućnosti. Preokrenućete list po pitanju odgovornosti i stabilnost kako na temu finansija, tako i na temu svih bitnih odnosa.

Nedelja pred nama donosi Blizancima uvećanje obaveza, a Škorpijama razočarenje

Rak
Neki pripadnici ovog znaka mogu saznati da će postati roditelji,a nekima ova Solarna eklipsa donosi potpuno novu etapu kada su emotivni odnosi u pitanju. U svakom slučaju, velika promena je izvesna i ona će svakako uticati na budućnost.

Lav
Svaka rutina koja je do sada bila u prvom planu po pitanju posla i zdravlja sada doživljava svoj kraj. Na površinu će izaći ono loše što krijete od sebe, a ne smete da se suočite sa time.

Devica
Transformacija koja nadolazi vama donosi novo prijateljstvo koje će imati značajan uticaj na vašu karijeri ili polje kreativnosti koje vrlo brzo može postati i vaša profesija. Takođe, mogućnost za novu romansu je tu, ali sve iz prošlosti mora da nestane da bi ova nova zaživela.

Vaga
Dok čitate ovo dešavaju vam se veliki preokreti na polju karijere i posla. Što se vas tiče prošlost ostavljate daleko iza vas i sve menja onako kako bi trebalo.

Škorpija
Pozdravićete se sa nekim starim načinom razmišljanja i odustaćete od loših načina ophođenja prema najbližima. Eklipsa nudi neko usavršavanje koje obećava nove napretke na poslu i karijeri.

Strelac
Ukoliko imate dugove, sada će vas jako pritisnuti. Rešenje se nameće samo, bolno je, ali to je jedini način da izađete iz teških situacija. Neka promena po pitanju bliskosti i intime će takođe biti tema sledećih par dana.

Jarac
Za vas ova eklipsa označava novu transformaciju i promenu po pitanju bračnih i porodičnih odnosa. Neki odnosi moraju da se završe upravo sada, jer vas novi očekuju vrlo brzo.

Vodolija
Vaša svakodnevnica će doživeti veliku transformaciju. Sve nepotebno će biti odbačeno i stvoriće se veliki prostor za neke nove navike koje će doprineti poboljšanju vašeg zdravlja.

Ribe
Eklipsa će vam sigurno doneti neko razrešenje po pitanju dece ili potencijalne trudnoće. Biće vam potrebno mnogo više pažnje, a nakon ekslipse ćete umeti da je zatražite na pravi način.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.