Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Saturn će u narednom periodu najviše uznemiriti ove horoskopske znakove!

0 186

Lav
Lav je znak ponosa, topline ali i lenjosti. Međutim,  ovo leto Lavovima donosi mnogo više dinamike nego što su navikli. Mnogi od njih će imati sudbinske preokrete na polju partnerstva, neke veze će se konačno završiti, a neke će započinjati naglo.

Na polju ličnog i intimnog sudbina im nameće temu promene navika kao nešto što moraju da urade, inače im sledi problem sa zdravljem.

Posao će imati uzlazne i silazne periode, ali ono na šta bi morali da obrate pažnju (baš tokom jula) su kolege i odnosi među njima. Neka se paze tračeva na koje lako padaju specijalno ako su hvaljeni.

Još uvek su ljubavne teme u prvom planu, evo šta druga nedelja juna donosi svim horoskopskim znakovima

Vodolija
Znak slobode i pomalo proročkih mogućnosti ovog leta kao da se nalazi na najevćem trkalištu. Trka se sa sobom, drugima, ali specijalno sa partnerom.
Upravo ta borba bi trebalo da im donese zaključak o njima samima, kao neki povratak davno izgubljenog samopouzdanja.

Partner ili simpatija tokom leta zauzima poziciju najintimnijeg kritičara, što bi Vodolijama trebalo da ukaže na mnogo toga. Kraj jula obećava sudbinske susrete (ukoliko su singl)ili moguću prosidbu.

Ne brinite drage Vodolije niko vam neće oduzeti vašu slobodu, samo će vam prodrmati svakodnevnicu svojim čestim nametanjem.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.