Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kako da završite u krevetu sa svakim horoskopskim znakom?

0 175

Ovan
Za Ovna seks je izvor energije, mesto gde se dokazuje i gde se oseća potpuno prihvatanje. Žena Ovan voli igre dominacije (ona mora da bude dominantna), ne voli pretrerano romantiku i više je okrenuta grubljem seksu. Takav joj je donji veš, crven, utegnut i pomalo divlji.
Glavna stvar koja je uzbuđuje je partnerova želja za njom.

Bik
Žena Bik je koncentrisana na uživanje i senzualnost. Predigra je duga i nežnija. Donji veš je nežan, svilenkast i čipkast i u bojama puder roze, šampanjca sa dodacima u vidu mašnica i izvezenih čipkom aplikacija.
Uzbuđuju je nežni dodiri i legana predigra.

Blizanci
Žene u ovom znaku su fleksibilne, prilagode se partneru za čas. Vole da menjaju poze i da im ruke budu uvek zauzete. Dovoljno je da ih partner samo po sebi uzbuđuje pa će im to sasvim biti dovoljno za nastavak. Vole moderan donji veš jednostavnijih krojeva, ne sme da ima mnogo dodataka i da ih sputava.
Tačka vrhunskog uzbuđenja je lagana masaža.

Rak
Žene Rakovi uopšte ne izgledaju spolja kao neko ko je vatren u seksu. Umeju dobro da prikriju visok libido, a ako im se neko svidi iza zatvorenih vrata može svašta da se očekuje. One vole tange, cvetne dezene, kombinezone i brushaletre koji naglašavaju grudi.
Osetljive su na dodir po grudnom košu.

Lav
One pogledom zavode, a u seksu zahtevaju potpuno predavanje. Vole da se igraju i kombinuju igračke. Takođe, nije im strano ni da zadovolje partnera kako bi dokazale da su najbolje u svemu. Sklone su korsetima, zlatnom donjem vešu i ekscentričnim krojevima.
Predigra u kojoj ima puno zagrljaja je za njih savršena.

Devica
Žene Device će vas uvek obmanuti izgledom, spolja su kao svetice. Zakopčane su do grla i bez mnogo otkrivanja, a zapravo najviše vole hardkor, najprljaviji,  seks koji može da se zamisli.
Donji veš će biti običan, skoro neprimetan, dok se najviše uzbuđuju na dodire kolena i donjeg stomaka.

Vaga
Vaga će dugo da bira donji veš i partnera. Elegantna čipka koja nije napadna je za njih idealna. Teško se odlučuju na sve, a vole dominantne muškarce koji znaju šta hoće. Ono što ne vole je rutina i jedna te ista poza u seksu.
Dodiri po leđima su njihova tačka najvećeg uzbuđenja.

Škorpija
Potpuno neverovatno, ali žena Škorpija se ne otvara u seksu odmah. Dok ne stekne poverenje partner neće moći da vidi onaj vuklan strasti o kom svi pričaju. Potpuno su svesne svoje privlačnosti pa će donji veš birati tako da samo pojačaju svoj magnetski izgled.
Uzbudiće ih priča o seksu, ali samo sa nekim kome veruje.

Strelac
Žene Strelčevi su u životu, pa i u seksu, potpuno nepredvidljive. Privući će ih neko ko im ne ograničava slobodu pa to može da se prenese i na polje seksa. Što slobodnije i nesebičnije to bolje. Izabraće donji veš sa kožnim dodacima, a ne bi začudile i da obuku čizme kako bi naglasile noge.
Prepone su njihove najsosetljivije tačke.

Jarac
Teško ćete na prvu ili drugu , ali i treću loptu znati da li žele sa vama seks ili ne. Ukoliko se prepuste (nakon dugo vremena) pretvoriće se u suprotnost svojoj hladnoj spoljašnosti. Kada im se dopada partner maksimalno se trude, pa će tako donjim vešom to i pokazati. On će biti skup i elegantan bez mnogo dodataka.
Poljupci su pravi pogodak ako želite da je uzbudite.

Vodolija
Žena Vodolija se ne trudi puno oko toga da li je nekome seksi ili ne, a to obično privuče mnogo muškaraca. Njihova nedostupnost je mamac za muškarce i pravi afrodizijak. Seks vole i to onaj koji se nikada ne završava, a vole i fetiše pa nakon prvog iskustva partner ostaje fasciniran. Vole običan jednostavan pamučni donji veš koji ne pravi mnogo problema.
Vole dodire po glavi.

Ribe
Najromantičnije žene su upravo Ribe. Maštaju idealnom partneru i seksu pa se lako upuštaju u seks sa onim ko je približan ovom idealu. Toko seksa vole čist mazohizam i nisu gadljive na bol. Vole donji veš u kojem izgledaju kao seks bombe, pušap brushaltere, haltere i čarape.
Ono što će ih najviše uzbuditi su romantične izjave i masaža stopala.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.