Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Narednih dana neka se pripaze ovi horoskopski znakovi

0 182

Blizanci
Posvetite se sebi na pravi način. Ovo je pravi momenat da vežbate strpljenje i malo „mekši“ pristup kada komunicirate sa drugima.Ulazimo u period od nekoliko dana gde će biti prisutna razdražljivost pa se pripazite kako izražavate emocije i na koji
način shvatate i prihvatate tuđe.Ne iznosite puno zahteva pred partnera, a na njegovu ili njenu sebičnost reagujet mirnije, koliko to mogućnosti dopuštaju.

Strelac
Velika promena na polju partnerstva koja će biti izazvana nekim ozbiljnim razgovorom može da ima i pozitivan ishod. Ne optužujte nikoga, već razgovarajte smireno.Uozbiljite se malo ako ste u vezi. Moguće su rasprave zbog nečijeg, karaktera, vašeg ili partnerovog.

Lunarna eklipsa i Pun Mesec u Strelcu otkrivaju afere i donose istinu!

Devica
Postavite temlje na koje ćete moći da se oslonite šta god da se dešava. Potrebna vam je podrška porodice i najbližih, ali vi uporno započinjete svađe. Naučite da se oslanjate na druge, ali bez kritike i prekora.

Ribe
Očekuje vas naglo odrastanje. Ukoliko bežite od odgovornosti sada to može da vam se obije o glavu.Partner je rešen da sve istera do kraja, a nagle odluke i brzina neće doneti poboljšanje. Prihvatite sebe, ali i partnera.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.