Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bikovi se odlično osećaju, a Ovnovima je dan za druženje

0 115

Ovan
Danas je odličan dan za druženje. Vreme je da se prisetite nekih starih prijatelja sa kojima ste se lepo provodili nekad.

Bik
Balans između emocija i tela danas daje odlične rezultate na poslu. Ne zamerajte drugima neke sitnice jer ni vi niste savršeni.

Blizanac
Morate da odredite prioritete, jer započinjete po nekoliko stvari u isto vreme i nijednu ne završavate. Budite što dosledniji na svim poljima.

Lunarna eklipsa i Pun Mesec u Strelcu otkrivaju afere i donose istinu!Rak
Stavovi i mišljenja vam se menjaju, što i nije čudo jer prolazite kroz period ozbiljne transormacije. Ne idite u krajnost.

Lav
Danas se otvaraju vrlo bitne teme koje se tiču vašeg zdravlja ali i vaše trenutne pozicije na poslu. Ostanite mirni i pribrani.

Devica
Dobijate neki konačni odgovor od simpatije ili samog partnera, samo morate da znate da ništa nije konačno i fale neki delovi slagalice. Budite taktični.

Vaga
Lagano vam se menja perspektiva, specijalno u ljubavnim odnosima. Želite malo dublju i jaču konekciju sa partnerom ili simpatijom.

Škorpija
Bez obzira što trenutno znate šta želite od partnerskih odnosa, pokušajte da ne letite pred rudu. Puni ste energije koju retko ko može da isprati.

Strelac
Danas ste specijalno zanimljivi ljubanom partneru i zbog toga vas očekuje niz lepih trenutaka. Ako niste zaljubljeni vreme je da se to promeni.

Jarac
Osećate neku težinu danima, ali već od danas to se menja. Dolazite do rešenja i znate šta da radite, specijalnu u ljubavnim odnosima.

Vodolija
Dobijate priliku da  smireno saopštite šta želite. Samopouzdanje vas čini pristupačnijim za saradnju, pa iskoristite to.

Ribe
Razmišljate o svojim greškama i to lako može preći u osudu kojoj ste skloni. Još uvek ste u fazi otežane komunikacije sa okolinom pa se trudite da ne ulazite u konflikte.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.