Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nova nedelja donosi jedno glasno suprostavljanje i iskazivanje svih emocija koje su prećutkivane!

0 191

Ovan
Prenapeta situacija u kući ove nedelje dostiže kulminaciju. Od vas se zahteva zrelost i mudrost, iako ste nestrpljivi. Na poslu se očekuje od vas da svoje obaveze završavate na vreme jer ste u poslednje vreme popustili. U ljubavnim odnosima je potreban kompromis, jer i partneru smetaju mnoge sitnice. Suzdržavanje od rizičnih ulaganja je sada najbitnija.

Bik
Trenutno su motivacija i elan prepoznati na poslu kao veliki kvalitet kod svih Bikova. Međutim, postoji realna opasnost da to lako preraste u preterivanje i to od strane kolega. Mogući su vebralni sukobi sa najbližim članovima porodice, a u sve se meša emotivna manipulacija. Ponašanje partnera ili ismatije bi moglo da bude prenaglašeno, pa je potrebno dosta razgovora i umirenja, kako bi krizla prošla.

Blizanci
Posao se polako pokreće i finansijska situacija se smiruje. Veoma je bitno ne podlegati zamkama koje ispred svih Blizanaca postavlja potreba za perfekcionizmom, jer lako može da ugrozi kvalitet odrađenog posla. Na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, slobodni se bave nekim nedefinisanim emocijama u vezi ili braku, dok slobodni uporno kucaju na vrata osoba iz prošlosti. Potrebno je krenuti napred po bilo kom pitanju.

Mesečni horoskop za jun 2020. godineRak
Ove nedelje Rakovima je jako bitno da se ne osvrću unazad. Sugestije u vezi sa poslom stižu sa svih strana, a jedini pravi saveti će biti od kolega i saradnika koji imaju dugogodišnje iskustvo. Iscrpljenost u emotivnom odnosu dostiže vrhunac i stvara se potreba da se nešto okonča ili raskine. Slobodne Rakove će još uvek čekati na svoj momenat.

Lav
Pad motivacije na poslu može biti posledica nekog odbijanja ili nedovoljna finansijska stimulacija. Zbog opsednutusti sobom, mogući su veliki prpousti na radnom mestu. Slobodni Lavovi imaju tajne obožavaoce, a da toga nisu ni svesni. Zauzeti bi trebalo da pripaze da ne prelaze granicu partnerovog strpljenja, jer lavovska sujeta može da ode predaleko. Priliv novca zavisi od realizovanog posla, a ne od učinka.

Devica
Mnoge Device su trenutno mnogo umorne i to zbog psihičkog naprezanja i angažovanja na polju posla. Postoji realna opasnost od odustajanja u sferi posla jer se ne naziru pozitivni efekti. Krizno je i na polju ljubavi, slobodni imaju sve manje vere da će pronaći pravu ljubav, dok zauzeti ponovo otvaraju iste teme sa partnerom. Suština je da se prepozna prolaznost trenutnog nezadovoljstva.

Vaga
Ova nedelja je poprilično promenljiva, na svim poljima. Na ceni je koncentracija u poslu i potpuna posvećenost. Mogući su sitni ispadi sa kolegama, zbog trenutne iscrpljenosti. Mogući su raskidi i razilaženja, specijalno za one koji nisu ostavili prošlost iza sebe. Slobodne Vage lebde i flertuju i dalje, ali sa manje entuzijazma nego pre.

 

Škorpija
Za razliku od mnogih, Škorpije su u zaletu kada je posao u pitanju. Spremnost na rad i posvećenost je sada na vrhuncu. Preuzimanje velikog broja obaveza će biti aktuelan u prvoj nedelji juna, a nagrade stižu nešto kasnije. Obzirnost prema partneru, takođe, poboljšava situaciju koja je prethdno bila klimava. Slobodni bi trebalo da budu obazrivi pri ulasku u prolazne avanture.

Strelac
Strelčevi su na ivici da daju otkaz ili bar radikalno nešto izmene na sadašnjem poslu. Idealno bi bilo da se aktivira potraga za novim radnim mestom. Materijana sigurnost sada nije toliko izvesna, ali to ni ne bi trebalo da bude glavna tema. Idelalan je momenat za započinjanje učenja nekih novih veština putem kurseva. Ljubav na poslu i nije baš naročito prijatna, ali bi mogla da se desi i to slobodnim Strelčevima. Zauzeti se još uvek bore sa pomešanim emocijama, ali bez preteranih reakcija.

Jarac
Kulminacija stresa zbog posla i obaveza kulminira ove nedelje. Mnogi pripadnici znaka će doneti neke bitne odluke povodom radnog mesta , a pojedini bi mogli i da prekinu radni odnos. Traže se izlaz i bolji uslovi. Emotivni život može biti zadovoljavajući ako se izostavi konastntno prigovaranje koje potežu mnogi pripadnici ovog znaka. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da upoznaju nekog novog.

Vodolija
Posao i odnosi na istom zahtevaju diplomatičnost i trpljivost. Neke ideje nadređenih neće biti najsjajnije, ali sada je potrebno uključiti racionalnost do maksimuma. Mnoge zaizete Vodolije ulaze u mirniji ljubavni period, što će rezultirati skladom i romantikom. Slobodni su otvoreniji nego pre, ali još uvek ne moguda odluče da li im se uopšte ulazi u vezu. Bude se stare, uspavane, strasti.

Ribe
Visok nivo nezadovoljstva na poslu osetiće mnoge Ribe ove nedelje. Testiranje granica trpljenja je u toku, a zadatak je da se osveste mehanizmi zbog kojih se trpi bespotrebno. Trud će biti jedva prepoznat i zbog toga je moguće i povlačenje sa nekih bitnih projekata. Partner se distancira sve više i zbog toga se javlja nepovenje i nestabilnost. Otvoreni razgovori će se odigrati, ali ne i ove nedelje. Slobodne Ribe ne znaju šta žele, pa šalju podeljene signale simpatijama. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.