Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mesečni horoskop za jun 2020. godine

0 280

Tokom juna meseca vežbamo strpljenje. Neočekivani događaji obeležće i ovaj mesec, specijalno na polju ljubavi.
Počevši od trećeg juna pa sve do kraja meseca bićemo u prilici da saznamo puno o sebi i o partneru. Neke tajne će isplivati, a
takođe će i neke veze biti prekinute. Venera nam zadaje muke sve do kraja meseca, a i kada se završi retro hod, moraćemo da sačekamo bar do avgusta ako želimo čistiju i jasniju situaciju.
Finansije su takođe upitne i ovog meseca. Mnogima se gomilaju dugovi ili se na scenu vraćaju stari koje nismo rešili na vreme.

U junu nas očekuju dve velike eklipse. Prva, petog juna , nateraće nas da progovorimo i to veoma glasno i da pokažemo kako se osećamo i šta smo skupljali u sebi.
Druga eklipsa je solarna, takozvano pomračenje Sunca i ono će se odigrati dvadeset prvog juna. Ova druga eklipsa donosi pad, ali i
„čišćenje“ prostora i energije koja će nam biti potrebna da bismo nastavili dalje.

Obe eklipse ukazuju na period od 18 meseci tokom kojih ćemo se baviti bitnim temama koje vezujemo za lični razvoj i napredovanje, specijalno u domenu učenja i doškolavanja, kao i u polju posla.

Saturn i Jupiter su retro, sužavaju opcije i forsiraju nas na koncentrisanje na teme koje donose materijalnu dobit. Jupiter je u znaku koji mu ne odgovara, pa će zarade biti tek toliko dovoljne ili potpuno nedovoljne. Saturn nas još uvek tera da obratimo
pažnju na druge i to na one kojima je potrebna pomoć.

Mesec pred nama donosi niz promenljivih raspoloženja i gluvih telefona.Merkur u Raku, kreće u svoj retro hod već 18. juna i tada možemo očekivati probleme sa dogovorima, među porodicom , ali i u sveukupnoj komunikaciji. Biće nam teže da se izrazim , a
specijalno pokažemo stav. Ovo će biti dobar period za umetnike i one koje se bave kreativnim poslom, a najmanje povoljan za one koji su u bilo kojoj vrsti administracije.

Mars krajem meseca menja znak i prelazi u brzog Ovna, u čijem znaku će se zadržati sve do zime. Mars će iz znaka Ovna pogurati mnoge stvari, ali će i izazivati velike probleme specijalno na polju realizacije.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.