Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Blizancima vikend donosi ljubavni zanos, dok su Jarčevi skloni kritici

0 136

Ovan
Partner ili pratnerka su trenutno u oblacima, pa odnos postaje maštovitiji, što vam prija. Slobodni Ovnovi su zaslepljeni pogrešnom osobomo.

Bik
Zauzeti Bikovi su toliko zauzeti lepim temama, da nikoga drugog, sem partnera ne primećuju. Slobodne očekuje vikend pun poruka i poziva, zbog kojih im se vraća osmeh na lice.

Blizanci
Svi Blizanci trenutno lebde i potrebno im je da malo čvršće drže noge na zemlji. Simpatija ili partner guraju granice sopstvenim prohtevima.

Mnogi horoskopski znakovi će emotivno reagovati na Merkur u Raku, a evo i koRak
Tajne veze i skriveni sastanci su mogući baš tokom ovog vikenda. Slobodni rakovi maštaju o nekom zauzetom jer partner nema vremena za njih.

Lav
Ovaj vikend još uvek ne obećava stabilizaciju odnosa. Zauzete čeka usklađivanje sa željama druge strane, dok slobodni za sada ne znaju šta hoće.

 

Devica
Sviđa vam se nekoliko osoba, pa ste raspoloženi samo za flert i ništa više. Zauzeti dolaze do nekih bitnih momenata u odnosu koje su pokrenule svađe.

Vaga
Slobodnima će praktično sve „pasti“ sa neba. Tokom vikenda zračite neverovatnim magnetizmom koji vam dovesti bitnu osobu „na noge“. Zauzeti će morati da rade na približavanju sa partnerom.

Škorpija
Lako možete da namestite hladan izraz lica i da nikome ne pokazujete strah koji osećate specijalno zbog ljubavi. Potrebna vam je stabilnost i sigurnost koju sada nemate.

Strelac
Nesmotreno možete da ispritiskate tuđe „dugmiće“ i time započnete agoniju zvanu stres. Napetost koju osećate danima će se preneti na vikend i uticaće na ljubavne odnose.

Jarac
Prestorgo kritikujete partnera, a u sebi najviše sebe krivite. Pokušajte da smanjite očekivanja.

Vodolija
Od partnera i svih ljubavnih problema ćete bežati, a sve ćete rešavati nekim manje bitnim aktivnostima. Slobodni pripadnici znaka žele da sede na dve stolice, što će im se možda i dogoditi.

Ribe
Zauzeti su zadovoljni i smireni, dok slobodni žele da se zabavljaju i to samo površno. Ljubavne teme su u prvom planu, ali u tajnosti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.