Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Strelčeve očekuju troškovi, dok Ribe imaju problema na poslu

0 115

Ovan
Previše naglašavate emocije i idete glavom kroz zid. Pričekajte sa radiklanim akcijama, specijalno u kući i porodici.

Bik
Trenutno vam je bitno da vas svi razumeju, pa se nervirate ako morate nešto da ponovite po nekoliko puta. Budite staloženiji i strpljiviji.

Blizanac
Danas je vaše rapoloženje toliko promenljivo da niko ne može da vas isprati, a mnogi se ni ne usuđuju. Imate potrebu da pričate o ličnim nesigurnostima.

Pogrešni potezi u narednim danima su mogući za ove horoskopske znakoveRak
Motivisani ste i verbalno potkovani, pa vas niko ne može pobediti u razgovorima. Očekujete  bezrezervni podršku od najbližeg kruga ljudi.

Lav
Vaša borba sa porodicom ne prestaje. Ulazite u konflikte zbog nepouzdanih i netačnih informacija.

Devica
Danas ste specijalno nežni prema ljudima i mnoge šokirate ponašanjem. Nemojte se stideti svog  ponašanja.

Vaga
Drago vam je da su neke vaše ideje na poslu prihvaćene i da se o tome priča. Ovo vam jača samopuzdanje i gura vas napred.

Škorpija
Umereno ste dozirali sve i obaveze i zabavu, pa sada imate više energije da se posvetite najbitnijoj temi- ljubavnim odnosima. Za početak, ne rušite ideale vašeg partnera ili partnerke.

Strelac
Neki sitni troškovi vam danas kvare raspoloženje. Prebacujete partneru zbog nemarnosti i lenjosti.

Jarac
Samo vam je bitno da se ne vraćate u stanja u kojima ste bili pre, pa poduzimate sve potrebne mere mentalne zaštite. Očekujete mnogo razumevanja, a puno se i zatvarate.

Vodolija
Dosta je dinamično i napeto na poslu, ali vas to raduje jer znate da ćete imati uspeha. Potrebno je da dovedete u red neke navike jer preterujete.

Ribe
Konačno vam se intuicija vratila i jasnije su vam neke situacije. Pripazite dobro na osobe sa kojima sarađujete, neko nešto krije od vas.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.